2048'e çoklu oynama özelliği geldi

Popüler mobil oyun 2048'e son güncellemeyle birlikte çoklu oynama özelliği geldi. Bu özellik kullanıcıların tanımadığı kişilerle de 2048'i oynamasına olanak tanıyor. Ancak oyuna yeni bir heyecan katan güncelleme bazı soruları da akla getiriyor.

2 veya 4 kişinin aynı anda oynamasına olanak tanıyan yeni özellikte her yapılan hamlede herkes puan kazanıyor. Oyunda hamle yapmak için sıranın olmaması çoklu oynamanın mantığını sorgulatıyor. Herkesin aynı anda hamle yapabildiği çoklu oyun, 4 kişi ve anonim seçildiğinde tam bir kaosa dönüşüyor.

Herkesin hamle yapmasıyla karmaşa oluşan oyunda 2 dakika sonra herkes bırakıyor ve yalnız başına devam etmek zorunda kalıyorsunuz. Kişisel tavsiyem iki kişi seçeneğiyle ve tanıdğınız bir kişiyle oynayın. Çoklu oyunda en güzel özellikse son yapılan hamlenin ve kimin yaptığının gösterilmesi olmuş.

iOS kullanıcıları için gelen yeni özelliğin Android kullanıcılarına ne zaman geleceği konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor. 2048'i daha oynamamış olanlar ve "oynadım ama daha geniş bilgi istiyorum" diyenler Kaan'ın yazısına göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.