Tinder yeni özellikleriyle arkadaşlık uygulamasından Snapchat'e evriliyor

Tinder yeni özellikleriyle arkadaşlık uygulamasından Snapchat'e evriliyor

Popüler arkadaşlık uygulması Tinder yeni özelliklerini paylaştı. Anı paylaşma odağında adım atan Tinder 24 saat sonra silinen paylaşımlarıyla Snapchat'i fazlaca andırıyor.

Özelliklerden önce Tinder'ın paylaştığı rakamlarla başlayalım. Günlük  eşleşme sayısını 10 milyon olarak belirten Tinder, kişi beğenmeyi belirleyen sağa veya sola kişiyi atma sayısınıysa günlük 850 milyon olduğunu paylaşıyor.

Geçen iki yıllık sürecin sonucunda 2 milyar eşleşmenin olduğu girişim en büyük güncellemesini yayınladı. Yeni paylaşım özelliğiyle kullanıcı fotoğrafı çektiken sonra üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabiliyor ve eşleştiği kişilerin görebileceği şekilde herkese açıyor. 24 saat süre içeriğin silinmesi ve düzenleme araçlarıyla Snapchat alıgısı oluşturan yeni özellikler Tinder'ın yeni bir yola girdiğinin ilk belirtileri. tinder-yeni-ozellikler

Arkadaşlık uygulamasından sosyal ağa geçiş yapması şu an için mümkün görünmese de Tinder eşleşen çiftlerin konuşmada belirli bir aşama kaydettikten sonra Facebook'a, Snapchat'e giderek konuşmasını azaltmak istiyor. Kullanıcı hareketliliğini artıracak görünen yeni özelliğin sonucunda şunu söyleyebilmek mümkün; Tinder uzun bir süre ücretsiz kalacak.

Tinder'ın sahibi olduğu IAC'nin OkCupid, matches.com gibi dünyanın en fazla kullanılan arkadaşlık sitelerini bünyesinde barındırdığını ve bu sitelerin üyelik ücreti olduğu veya belirli işlemler için ücret talep edildiğini düşündüğümüzde Tinder bu adımla sosyal ağ ile arkadaşlık uygulamaların arasına konumlanmış oluyor.

Tinder'ın değerlemesi ve durumu benim için önemli değil yeni özelliği daha yakından görmek istiyorum diyenler videoyu aşağıda bulabilirsiniz;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.