Mil kazandıran otel rezervasyon sitesi Rocketmiles.com

Mil kazandıran otel rezervasyon sitesi Rocketmiles.com

Amerika Birleşik Devletleri'nde sık uçan yolcu programları oldukça yaygın ve bu programlara sadece ABD'de 25 milyondan kişinin üye olduğu tahmin ediliyor.

Rocketmiles.com adlı girişimin amacı, rezervasyonların kendi sistemleri üzerinden yapılmasını sağlayarak üyelerine mil kazandırmak ve kullanıcılara seyehatleri konusunda yardım etmek. Rocketmiles'ın mantığı oldukça basit işliyor, örneğin bir otel rezervasyonu yapmak istediğinizde, tercihinizi Rocketmiles.com'da bulunan otellerden yapmarak tercih ederseniz, konaklama yapacağınız gece başına belli oranda bir mil kazanıyorsunuz. Sonrasında ise bu millerle uçak bileti alabiliyor, uçak bileti alırken maddi açıdan bir hayli avantajlı konuma geçebiliyorsunuz.

Chicago merkezli Rocketmiles.com, Kasım 2012'de eski bir Groupon çalışanı olan Jay Hoffman tarafından kurulmuş. Rocketmiles'ın diğer kurucu ortakları da daha önce seyahat alanında tecrübelere sahip kişiler. Dünyanın farklı yerlerinde bulunan pek çok farklı sık uçan yolcu programının dahil olduğu sisteme, Türk Hava Yolları Miles&Smiles programının da dahil olduğunu belirtelim.

Rocketmiles

Dünyanın pek çok farklı yerindeki oteller için rezervasyon yaptırabileceğiniz Rocketmiles.com sayesinde, rezervasyon yaptırarak uçuş mili kazanmanız ve yolculuğunuzu kolaylaştırmanız mümkün. Rocketmiles, özellikle çok gezen, iş ya da tatil amacıyla seyahat çok sık seyahat gerçekleştiren kitleyi hedef almış.

Rocketmiles, kazandığı ekstra miller sayesinde, otel rezervasyonunuz için tercih edeceğiniz bir platform olabilir. Çünkü otelin fiyatları genelde normal piyasa fiyatları ile aynı ancak hazır rezervasyon yaptırmışken ekstra mil kazanmak, pek çok yolcuyu cezbedecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.