Dots'ın yapımcılarından bağımlılık yapabilecek yeni bir oyun: TwoDots

Dots'ın yapımcılarından bağımlılık yapabilecek yeni bir oyun: TwoDots

Geçtiğimiz yılın hit oyunlarından Dots, yanına bir nokta daha alıp geri döndü. Piyasaya sunulduğu ilk hafta 1 milyon kez indirilen Dots'un yapımcılarının yeni oyununun adı TwoDots.

Tek aşamadan oluşan ve bir zeminde olabildiğince fazla noktayı belirli sayıda hamleyle birleştirmeniz kuralına dayanan Dots'ın aksine TwoDots çok aşamalı bir oyun. 85 aşamalı oyunda Amelia ve Jacques karakterleriyle birlikte ilerliyorsunuz, daha doğrusu onların ilerlemesine yardımcı oluyorsunuz.

Her aşamada size verilen sayıda ve renkte noktayı birleştirerek yok etmeniz gereken Dots'ın kurgusu Candy Crash Saga'ya benziyor. Hatta TwoDots için fenomen Dots ve Candy Crash oyunlarının "melezleştirilmiş" hali bile diyebiliriz.

Oyunda size verilen hedefi gerçekleştirememeniz durumunda ekstra hareket/zaman satın alabiliyor ya da baştan başlayabiliyorsunuz. TwoDots'ta Candy Crash'ta olduğu gibi belirli sayıda canınız var ve Facebook'ta arkadaşlarınızla yarışmanız mümkün. Ancak henüz arkadaşlarınızdan can isteyemiyorsunuz.

Oyun, Dots tutkunlarının beğenisi kazanabilecek özellikte, aynı zamanda yeni bir Candy Crash deneyimi arayanları da kendine bağlayabilir. Sadece iOS için sunulan uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Android versiyonu da geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.