Restoranda akıllı telefondan sipariş ve ödeme uygulaması: HesapAl

Restoranda akıllı telefondan sipariş ve ödeme uygulaması: HesapAl

Sipariş vermek ve hesap ödemek, restoranlarda bizi en çok bekleten işlemler. Garsonla göz göze gelmek için verilen uğraştan ödemeye kadar geçen sürede kaybolan zamana son vermek isteyen Mobven ve Protel yeni bir girişim için bir araya geldi; Proven.

Müşterinin akıllı telefonundan hesap ödemesine olanak tanıyan HesapAl isminin ötesinde müşterinin sipariş verebilmesini de sağlıyor. Her restoran için ayrı ayrı uygulama problemini çözen HesapAl'ı restoranların kullanabilmesi için Micros alt yapısı olması gerekiyor. Perakende ve Horeca odağında dünyanın sayılı yazılım alt yapılarından olan Micros'un Türkiye temsilcisi olan Protel'in 1500'den fazla hizmet verdiği noktada kullanılabilecek uygulama restoranların müşteri ilişkileri yönetimini de bir üst seviyeye ulaştırmış olacak. Sadakat programı için kart okutmaya gerek kalmadan müşterinin tanınabilmesinin önü açılıyor.

Proven ikinci fazda yemek siparişi konusunda da restoranların işini kolaylaştırmak istiyor. Restoran dolu olduğunda, sürekli aynı zamanlarda gelen müşteriye eve teslim gibi seçenekler sunarak  müşteri ilişkilerinin kapsamını genişletmeyi planlıyor.

Yakın zamanda Android ve iOS uygulamaları yayınlanacak HesapAl'ı daha sonrasında yeniden detaylı inceleyeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.