The Europas'ta kısa listeye giren adaylar açıklandı

The Europas'ta kısa listeye giren adaylar açıklandı

the europas10 Haziran'da Londra'da düzenlenecek olan The Europas Ödül Töreni için kısa listeye kalan adaylar açıklandı. Toplam 25 ayrı kategoride dağıtılacak ödüller için juri üyeleri ve halk oylamasının sonuçlarının birleştirilmesiyle açıklanan kısa listede yakından tanıdığımız isimler var.

The Europas'ta kısa listeye giren yerli girişimler ve girişimciler şöyle:

Yılın en iyi melek ya da tohum yatırımcısı kategorisinde Hasan Aslanoba, yılın en iyi girişim sermayesi kategorisinde Earlybird Ventures, en iyi e-ticaret girişimi kategorisinde Yemek Sepeti, en iyi oyun ya da sosyal oyun girişimi kategorisinde Peak Games, en iyi girişim kurucuları/kurucu ortakları kategorisinde ise Peak Games kurucu ortakları Safa Sofuoğlu, Rina Onur, Hakan Baş ve Sidar Şahin yer alıyor.

Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ve Earlybird Ventures Ortağı Cem Sertoğlu'nun da aralarında bulunduğu jüri üyeleri son kararlarını 10 Haziran'da açıklayacaklar.

The Europas'ta aday listelerinin açıklandığı 23 kategorinin dışında, uzun vadede başarı gösteren girişimlere verilen Hall of Fame ve Büyük Jüri Ödülü kategorileri bulunuyor. Tüm kategorilerde açıklanan kısa listeyi incelemek isterseniz burada bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.