Bidolubaski.com kağıt işinde uzmanlaşmış bir e-ticaret sitesi olarak konumlanıyor

Bidolubaski.com kağıt işinde uzmanlaşmış bir e-ticaret sitesi olarak konumlanıyor

bidolubaskı logoSerem Özek, e-ticaret kökenli bir yönetici ve Bidolubaski.com'u hayata geçiren girişimci. Özek'in, müşterilerin baskılı ve baskısız kağıt ürünlerini sipariş verebilecekleri bir hizmet noktası arayışlarını fark etmesiyle kurduğu Bidolubaski.com, Nisan ayında açıldı.

Online baskı siparişi alanına son dönemde artan bir ilgi var. Buna karşın bir tür e-ticaret dikeyi diyebileceğimiz pazarda ayakta kalmak haliyle zor. Matbaaları bireysel kullanıcılar ve KOBİ'lere daha yakınlaştıran bir çözüm olsa da, şirketler, yeniden ölçeklendirme sürecinde ciddi bir karlılık sınavından geçiyor. Sürdürülebilir bir iş modelinin yolu ise fiyat rekabetinden öte hizmet kalitesini ön plana çıkarmaktan geçiyor.

Bidolubaskı da rakipleri karşısında en çok iki özelliğe güveniyor: Hizmet kalitesi ve ürün çeşitliliği. Baskılı ve baskısız bütün kağıt işlerinde insanların aklına gelen ilk isim olmak istediklerini söylüyor Özek.

Bidolubaskı'nın geniş bir ürün gamı var. Sitede sürekli formdan Amerikan servise, ıslak mendilden kantar fişine kadar farklı ürünler bulmak mümkün. Bidolubaskı, portföyüne müşteri ihtiyaçlarına göre yeni ürünler ekleyerek rakiplerinden farklılaşmak iddiasında.

Üye olarak veya Facebook hesabınızla giriş yaptığınız Bidolubaskı'da ihtiyacınızı, sitede öne çıkan veya tüm ürünler listesindekilerden seçebiliyorsunuz. Seçim sırasında nüsha, ebat, kağıt tipi gibi seçimlerinize göre, Bidolubaskı size fiyat önerileri sıralıyor. Sitede belirtilen fiyatlara kargo ve KDV gibi masraflar dahil, bunlar için sonradan ek ücretlerle karşılaşmıyorsunuz. Ürünlerden sipariş verebilmeniz için minimum adet sayısı 500 ya da 1000 arasında değişen kotalar var.

Bidolubaskı ekran

Bidolubaskı'ya baskılı ürün siparişleriniz için kendi tasarımınızı pdf olarak yükleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte, siparişiniz sırasında yardıma ihtiyacınız olursa, sayfanın sağ alt kısmındaki canlı chat penceresini kullanabiliyorsunuz.

İstanbul merkezli şirket  Türkiye'nin her tarafına kalite standardından ödün vermeden hizmetini yaygınlaştımayı amaçlıyor. Şirketin hedefinde bireysel kullanıcılar olsa da, Bidolubaskı'dan daha çok küçük ve orta ölçekli firmalar yararlanacak gibi görünüyor. Bidolubaskı'nın hedef kitlesinin büyük bölümünü internetten dilediği zaman sipariş vermek isteyen, teklif-revizyon vs. gibi süreçlerle zaman kaybetmek istemeyen, ihtiyacının net olarak farkında olup bunu kolaylıkla temin etmek isteyenlerin oluşturduğunu söylüyor Özek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.