Tyrese Gibson'ın bu videosu, Apple'ın Beats'i satın aldığını doğruluyor [Güncellendi]

Tyrese Gibson'ın bu videosu, Apple'ın Beats'i satın aldığını doğruluyor [Güncellendi]

Dr Dre -Tyrese Gibson - beatsBu sabah Buğra'nın kaleme aldığı Apple'ın Beats'i satın aldığı haberinde belirttiği gibi, anlaşma henüz şirketler tarafından resmi olarak doğrulanmadı. Ancak haber farklı kaynaklardan gayriresmi biçimde doğrulandı gibi görünüyor.

Söz konusu Beats'in kurucusu ve CEO'su Dr Dre, ünlü bir rapçi olunca konuya yakın kaynaklar da bu çevreden. Grammy ödüllü R&B şarkıcısı Tyrese Gibson'ın, dün Facebook hesabından paylaştığı video, haberi gayriresmi bir dille doğrular nitelikte.

83 saniyelik ve bir kutlama havasındaki videoda Gibson, Dr Dre'yi tebrik ediyor. Gibson, Facebook paylaşımı şu cümlelerle  yapıyor: " Dün geceyi Apple ile yaptığı 3.2 milyar dolarlık anlaşma kamuoyuna sızan Dr Dre'yle nasıl stüdyoda bitirdim!! Beats kulaklıkları az önce Hip Hop'ı değiştirdi!!"

Videoda Dr Dre, kendisi için "Hip-hop'ın ilk milyarderi" diyor.

Gibson'ın Facebook'ta paylaştığı videoyu yazının devamında görebilirsiniz ancak uyaralım, diyaloglar  yer yer küfür ve argo sözler içeriyor. 

Güncelleme: Facebook'un kendi haber ajansı FB Newswire'ın az önce paylaştığı bilgiye göre, video Tyrese Gibson tarafından kaldırıldı. FB Newswire'ın tweet'inde görebileceğiniz gibi, haberde, Dr Dre'nin Apple'la yaptığı anlaşmayı doğrulayan video, Tyrese Gibson tarafından kaldırıldı deniliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.