Ebastir.com 'internet matbacılığı' yapmaya başlıyor [50 TL hediye çeki]

Ebastir.com 'internet matbacılığı' yapmaya başlıyor [50 TL hediye çeki]

Henüz çok yeni faaliyete geçen bir e-ticaret girişimi olan Ebastir.com, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyi hayata geçirmiş. Klasik yöntemlerle yapılan matbaacılık faaliyetlerine teknolojik bir bakış açısıyla bakan yeni nesil baskı merkezi Ebastir.com, kendi tabirleriyle 'internet matbaacılığı' hizmeti vermeye başladı.

Ebastir.com, tüm baskı ve müşteri süreçlerinin e-ticaret ortamına taşımasının yanı sıra, önemli bir maliyet odaklı avantajı kullanıcılarına sunduğunu belirtiyor. Matbaacılık alanında yapılan işin internet ortamına taşıyan Ebastir.com'da kartvizit, el broşürü, afiş ya da el ilanı için sipariş verilebiliyor.

Bireysel ya da kurumsal müşteri ayırt etmeksizin hizmet veren Ebastir.com, bu yapsıyla da avantajlı durumda. Çünkü B2B ya da B2C ayrımı yapmadan, tek fiyat uygulamasıyla çalışıyorlar.

Ebastir.com, çok yakında bireysel müşteriler için "Kendin Tasarla" bölümünü de aktif hale getirerek, farklı meslek gruplarına yönelik hazır tasarımları da template olarak müşterilerine sunacak ve kullanıcıların kolayca kartvizitleri basmasını sağlayacak. Kurumsal müşteriler ise hali hazırda kullandığı kartvizitleri dijital ortama aktararak Ebastir.com üzerinden kartvizitlerini bastırabilecek.

ebastir

Ebastir.com'un 3 iş gününde kargoda sözü var ve tüm Türkiye'ye hizmet veriyor. Ebastir.com'un hedefi ise, Türkiye'de bilinirliklerini artırarak, farklı bölgelerde baskı evleri kurmak ve hizmet halitesini üst seviyeye taşımak.

Webrazzi okurlarına özel 50 TL hediye çeki

Henüz çok yeni bir girişim olan Ebastir.com'u denemek isteyen ilk 50 Webrazzi okuru, aşağıdaki hediye çeki kodunu kullanarak gerçekleş tirecekleri 90 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL'lik hediye çekini kullanabilir.

Hediye Çeki Kodu: Webrazzi50

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.