Türk yatırımcılar U-Start Milano'da girişimcilerle buluşuyor

Türk yatırımcılar U-Start Milano'da girişimcilerle buluşuyor

Uluslararası yatırım danışmanlığı firması U-Start, Milano’da düzenlediği etkinliğe ülkemizden de yatırımcıların olduğu bir Türkiye paneli yer alıyor.

Daha önce Güney Amerika, Afrika, Avrupa ve Rusya’dan seçilen girişimlerin yer alacağı finalde ne yazık ki Türkiye'den erken aşama bir girişim bulunmamakta.

Galata Business Angels Genel Sekreter Ayşe İnal'ın yöneteceği "Country focus Turkey" başlıklı oturumda Aslanoba Capital'den Cankut Durgun, BIC Angel Investments'tan Joachim Behrendt, Girişim Fabrikası Direktörü İhsan Elgin ve Yemeksepeti kurucu ortağı Melih Ödemiş katılacak.

ustart-milanEtkinliğin detaylarıyla devam edelim; bu yıl ilk defa düzenlenecek etkinliğin tarihi 13 ve 14 Mayıs olarak belirlenmiş. Etkinlikte teknoloji odağında 18 girişim yatırımcılarla buluşacak. U-Start’ın, yıl içinde São Paulo, Cape Town, Moskova ve Lugano’da gerçekleştirdiği yerel etkinliklerde finale kalan 18 girişimi yatırımcılarla buluşturacak.

Etkinlikte yeni nesil gözde sosyal ticaret girişimlerinden Wanelo'ya benzerliği dikkat çeken mywishboard'un da aralarında bulunduğu dikkat çeken girişimler var. Girişimleri, yatırımcıları ve etkinliği daha yakından  incelemek isteyenlerin buradan ulaşabirler. Gelecek yıl ülkemizden erken aşama girişimlerin de yer aldığı bir girişim olması umuduyla...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.