Facebook Messenger'a anlık fotoğraf paylaşım özelliği eklendi

Facebook'un kısa bir süre önce ayrı bir uygulama haline getirdiği Messenger bir süre sonra Facebook arkadaşlarınızla mesajlaşmanın tek yolu olacak.
Facebook Messenger'a anlık fotoğraf paylaşım özelliği eklendi

facebook-messengerFacebook'un kısa bir süre önce ayrı bir uygulama haline getirdiği Messenger bir süre sonra Facebook arkadaşlarınızla mesajlaşmanın tek yolu olacak. Bundan önce Facebook, Messenger'i rakip mesajlaşma uygulamalarını aratmayacak şekilde yenilemek istiyor. Dün iletilen bir güncellemeyle, Facebook Messenger'a bazı yeniliklikler geldi.

Yeniliklerden ilki, mesaj yazma alanında alt satıra eklenen kamera ikonu. Tıkladığınızda telefonunuzun önce ön kamerasını aktif hale getiren ikon, mesajlaşma sırasında selfie ya da etrafınızda olup bitenin görüntüsünü paylaşmanızı sağlıyor.

Böylelikle Messenger yalnızca bir anlık mesajlaşma değil, aynı zamanda bir anlık fotoğraf paylaşım uygulaması haline geliyor.

messenger selfie messenger video

Güncellemeyle birlikte buna bir de video paylaşma özelliği eklendi. Mesajlaşma ekranında fotoğraf ekle ikonunu tıkladığınızda albümünüze erişmenizi sağlayan fonksiyon artık videolarınızı da buradna eklemnize izin veriyor. Videoyu mesaja eklemeden önce görüntülebiliyorsunuz ve oldukça hızlı bir şekilde iletiliyor.

Messenger'in görsel olarak desteklendiği bir diğer yenilikse  Sticker'lara erişimin kolaylaşması. Arkadaşınıza size yeni bir sticker gönderdiğinde, sticker sizde yoksa, dokunup 'Paketi gör' seçeneğinden ilgili sticker paketini indirmeniz artık mümkün.

Messenger'da iyileştirilen son özellikse arama fonksiyonu. Son görüşülenler listesinde sürekli açık olan arama barı sayesinde insanları ya da grupları bulmak daha kolay hale getirilmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.