PayPal akıllı saat uygulaması üzerinden ödeme yaptıracak

PayPal akıllı saat uygulaması üzerinden ödeme yaptıracak

PayPal, Samsung Gear 2 için hazırladığı uygulama ile farklı bir ödeme deneyimi üzerinde çalışıyor. PayPal'ın üzerinde çalıştığı sistemle ödeme yapmak için sadece akıllı saatinizin kolunda takılı olması yeterli oluyor.

Akıllı saatiniz üzerinden, PayPal hesabınızda bulunan parayı kontrol edebiliyor, hesap hareketlerinizi akıllı saat üzerinden görebiliyor, indirimleri takip edebiliyor ve tabii ki mağazaya check-in olarak ödemenizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

PayPal'ın ilk olarak San Jose, California'daki kampüslerinin kafesinde pilot olarak hayata geçen uygulamada, Gear 2 kullanıcı olan PayPal çalışanları, ödemelerini akıllı saatleri üzerinden yapabiliyorlar. Böylece yanınızda ne cüzdan ne de banka/kredi kartı taşımanıza kesinlikle gerek kalmıyor.

Ödemeyi kasada onayladığınızda, isminiz ve fotoğrafınız kasiyere gidiyor ve kasiyer de ödemeyi kabul ettikten sonra, almak istediğiz ürünler size veriliyor ve alışveriş süreci tamamlanmış oluyor. Akıllı saat üzerinden yaptığınız ödeme sonrasında yine Gear 2 üzerinden bakiyenizi ve hesap hareketlerinizi kontrol edebiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.