WhatsApp'tan Tinder'a internette 1 dakikada neler oluyor [infografik]

WhatsApp'tan Tinder'a internette 1 dakikada neler oluyor [infografik]

internette-60-snEvet bir dönem (belki hala) tüm sunumlarda yerini alan "İnternette 1 dakika" infografiğinin yeni versiyonu geldi. Sizler de 2011 yılındaki bilgilerle paylaşım yapmaktan ziyade sunumlarınızı WhatsApp'ın Vine'ın aralarında bulunduğu güncel rakamlarıyla artık yenileyebilirsiniz.

İş zekası girişimi Domo, şirketlerin paylaştıklarını 60 saniye tabanında buluşturarak infografik haline getirmiş. Bilineni farklı bir açıdan yeniden gösterildiği infografikte, WhatsApp'ta Instagram'dan daha fazla fotoğraf paylaşılması, Tinder'da 416 bin 617 kaydırma hareketi yapılması gibi sayılar dikkat çekiyor.

Rakamlarla devam edelim; 60 saniyede sadece WhatsApp'ta 347 bin 222 fotoğraf paylaşımı yapılırken, fotoğraf paylaşım servisi Instagram'da aynı zamanda yapılan paylaşım adedi 216 bin. Paylaşmayı sadece sosyal medyada mı seviyoruz bilinmez ama Facebook'ta 2 milyon 460 bin paylaşım yapılırken, atılan tweet sayısı 277 bin, YouTube'da 1 dakikada 72 saat uzunluğunda yeni video paylaşılıyor.

Bu kadar paylaşıma karşılık 60 saniyede Google'da yapılan arama sayısı 4 milyon olarak belirtiliyor. Gönderilen e-posta sayısı 204 milyon, App Store'da indirilen uygulama sayısı 48 bin. İnfografiği aşağıda detaylı incelebilirsiniz;

internet-1-dakika

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.