Hedef kitlesi sadece oyuncular olan e-ticaret sitesi: musterbrand

Hedef kitlesi sadece oyuncular olan e-ticaret sitesi: musterbrand

Oyun endüstrisinin dünyadaki devasallığı hem dolar cinsinden rakam olarak, hem de oyuncu sayısı açısından malumunuz. Böylesi büyük bir endüstrinin tek gelir kaynağı tabii ki oyunlar değil.

Özellikle son yıllarda görmeye alıştığımız oyun dünyasından beyaz perdelere transferler var, yine aynı şekilde oyun şirketleri lisanslama bedellerinden de "çılgın paralar" kazanıyor. Oyun yapımcılarının para kazandığı bir başka alan ise lisanslı ürünler.

Tıpkı futbol takımlarında olduğu gibi hayranlar, sevdiği oyunların lisanslı ürünlerine ciddi paralar ödemekten kaçınmıyor. musterbrand.com da bu fırsatı bir e-ticaret işine dönüştürmüş.

Hamburg merkezli musterbrand.com aslında bir moda e-ticaret sitesi. Ancak farklı bir dikeye yönelmiş ve sadece oyunların lisanslı ürünlerini satarak para kazanıyor. Hitman kravatları, Assasin's Creed kapüşonları, World of Warcraft, Starcraft ya da Diablo t-shirt'leri veya kol düğmeleri... Sitede farklı oyunlar için farklı konseptlerde çok sayıda ürün bulunuyor.

musterbrand

Şirketin Almanya'da kurulmuş olması ve Almanya'nın oyun dünyasında önemli bir yere sahip olması büyük avantaj. Uluslararası gönderim yapan musterbrand, yine Almanya merkezli DHL kargo şirketiyle çalışıyor ve 30 gün iade garantisi de musterbrand'de mevcut.

Ürün fiyatları aslına bakarsanız çok da ucuz değil. Ürünlerin lisanslı ürünlü olması ve özel üretilmesi, ürünleri daha değerli ve özel kılıyor. Kredi kartı, havale ya da PayPal ile ödeme kabul eden musterbrand.com, özellikle oyuncuların ilgisini çekebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.