Girişim Ofisleri’nde bu hafta Userspots’un konuğu olduk

go-73-userspotsGirişim Ofisleri’nin bu haftaki bölümünde Userspots’un ofisini ziyaret ettik. Userspots temel olarak araştırma odaklı bir tasarım şirketi. 2009 yılında kurulan Userspots’u firmanın kurucusu Mustafa Dalcı ile birlikte gezdik ve araştırma odaklı tasarım süreci hakkında kendisinden bilgi aldık.

Userspots’ta süreç 3 aşamada ilerliyor. Araştırma Bölümü, offline deneyimi analiz ettikten sonra (post-it’lerden oluşan) raporunu Tasarım Bölümü’ne aktarıyor, burada hazırlanan tasarım da üçüncü aşamadaki Test Bölümü’nde gerçek kullanıcıların da yardımı ile test ediliyor.

Tabi ki biz de bu süreçlere sadece izleyici kalmadık ve işin test kısmında Teknosa’nın yeni web sitesinin testine katıldık. Sonucunda da tahmin ediyorum ki izlerken çok keyif alacağınız bölümlerden biri ortaya çıkmış oldu.

Devamında eğer Girişim Ofisleri’nin daha önce yayınlanmış diğer bölümlerini izlemek isterseniz bu sayfayı, tüm Webrazzi TV programlarına bir arada göz atmak isterseniz ise şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.