Webrazzi'den E-Ticaret, Ödeme Sistemleri ve İnternet Ekosistemi Raporları [Webrazzi PRO]

Webrazzi'den E-Ticaret, Ödeme Sistemleri ve İnternet Ekosistemi Raporları [Webrazzi PRO]

Her hafta Webrazzi PRO'da haftanın en çok dikkat çeken grafiğini paylaştığımız yazı dizimizde bu hafta sizlere 3 adet rapor sunuyoruz.

Tamamen Webrazzi PRO'da yer alan grafiklerle hazırlanan raporlarda çok sayıda değerli veriye ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aşağıdaki grafikler vasıtasıyla Webrazzi PRO hakkında fikir sahibi olmanız da mümkün. Şöyle ki; Webrazzi PRO'yu, içerisinde bu grafiklerden 1200'ün üzerinde barındıran bir 'bilgi merkezi' olarak düşünebilirsiniz.

Dijital sektörün profesyonelleri için hayata geçirilen Webrazzi PRO, kullanıcılarına ilgi alanlarına göre konu başlıkları ve kaynakları takip etme imkanı gibi çeşitli özellikler de sunuyor. Turkcell, Digiturk, Turk Telekom, Fjord, Wanda Digital, Garanti Bankası, Limango, BKM ve Facebook gibi sektörün önce oyuncularının kullandığı Webrazzi PRO hakkında detaylı bilgiye pro.webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hemen aşağıda söz konusu üç raporu dilerseniz inceleyebilir, dilerseniz de SlideShare üzerinden indirebilirsiniz. Keyifli okumalar.

E-Ticaret Raporu (Mart 2014)

Ödeme Sistemleri Raporu (Aralık 2013)

Türkiye İnternet Ekosistemi Raporu (Kasım 2013)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.