PlusClouds TTNET iş birliğiyle KOBİ'yi buluta taşımak istiyor

PlusClouds TTNET iş birliğiyle KOBİ'yi buluta taşımak istiyor

Bulut bilişim odağında hizmet veren PlusClouds'u Sosyal Garaj programımızı izleyenler hatırlayacaktır. Özgür‘ün konuğu olan Barış Bulut PlusColuds'u detaylıca anlatmıştı ve yeniliklerin beklediğini söylemişti.

PlusClouds, TTNET ile yaptığı anlaşmayla KOBİ'lere hazır web sitesinde, CRM ve ERP yazılımlarına ve içerik yönetim sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinde bulut tabanlı destek verecek.

KOBİ'lerin yazılımları satın alması yerine kiralamasına yardımcı olan platform, ihtiyaç duyduğu kadarını kullanmasına dolayısıyla kullanmadığından ayırarak tasarruf etmesini sağlamış oluyor. Ayırca internete bağlı her noktadan yazılımların kullanabiliyor olmasıysa KOBİ'ye önemli bir esneklik kazandıracaktır.

Yazılım mağazasında geniş ürün çeşidiyle dikkat çeken 14 kategoride sunucular hariç 88 ürünle hizmet veriyor. Ürünleri çözüm ortakları aracılığıyla sunan Plusclouds'un ayrıca sunucu hizmeti de bulunuyor. Girişimin 5 ayrı pakette sunucu hizmetiyle ilgilenenler buradan ulaşabilirler.

İlgilenenler PlusClouds'un yazılım mağazsına buradan ulaşabilirler, TTNET'in PlusClouds için hazırladığı sayfaya ise buradan ulaşılabilir.

plusclouds-ekran-goruntusu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.