Dijital hikaye anlatıcılığı - Storytelling, Alemşah Öztürk'ün ağzından Webrazzi: Dijital'14 Konferansı'nda!

Dijital hikaye anlatıcılığı - Storytelling, Alemşah Öztürk'ün ağzından Webrazzi: Dijital'14 Konferansı'nda!

Pazarlamanın gündemden hiç inmeyen konularından hikaye anlatıcılığı yani orjinal adıyla Storytelling, yabancı olmadığımız bir konu olmasına rağmen kültürümüzde geçmişi o kadar da yaygın değil. Büyükler bir zamanlar sıkça kullansa da evvel zaman içindeyle başlayan hikayeleri, şimdilerde bulmak neredeyse imkansız. Belki de bu yüzden hikaye anlatıcılığına merağımızı tamamlayamıyoruz.

Hikaye anlatıcılığına merağımızı tamamlayamamamızın aslında en büyük sebebi değişen mecralar. İlk zamanlarda büyüklerden dinlenilen hikayeler sonrasında kitaplara, e-kitaplara dönüşmüş durumda. Pazarlamadaysa durum hemen hemen aynı. Tek yönlü hikaye anlatımı televizyon reklamlarından dinamik hikaye anlatımına yani  dijital hikaye anlatımına doğru ilerliyor...

Sözü çok fazla uzatmayalım ve bundan sonrası için sözü Alemşah Öztürk'e bırakalım...

19 Mart 2014, Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek Webrazzi: Dijital'14 Konferansı'nda hikaye anlatımı (storytelling) konusunu 41? 29!'un Ajans Başkanı aynı zamanda Chief Happiness Officer'ı Alemşah Öztürk'ün ağzından dinlemek istiyorsanız, gecikmeden kaydınızı gerçekleştirin. Eğer kaydınız zaten tamamlandıysa Webrazzi: Dijital'14 Konferansı'nda görüşmek üzere... ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.