Gizliliği ön plana çıkaran Blackphone'un yapımcılarından Javier Agüera ile Barselona'da buluştuk

Gizliliği ön plana çıkaran Blackphone'un yapımcılarından Javier Agüera ile Barselona'da buluştuk

Webrazzi’de Mobile World Congress‘ten Vodafone sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberlere, wbrz.in/mwc2014 adresinden ulaşabilirsiniz.

blackphoneBarselona'da lansmanı yapılan en dikkat çekici akıllı telefonlardan biri olan Blackphone, güvenlik ve gizliliği en tepeye yerleştiriyor. Bu konuda bütün kontrolü kullanıcıya vermek iddiasında olan Blackphone, Washington DC merkezli Silent Circle ve İspanya'dan Geeksphone'un ortak girişimi olan SGP Technologies tarafından üretildi. Ürün ve girişimle ilgili daha detaylı bilgi almak için buluştuğumuz Geeksphone kurucu ortağı ve CEO'su  Javier Agüera, Blackphone'un kullanıcıya özgürlüğünü geri verdiğini söylüyor.

Android işletim sistemi kullanan Blackphone önceden yüklenmiş Silent Circle uygulamalarıyla geliyor. Silent Phone, Silent Text, Silent Contacts, anonim arama, Disconnect'ten VPN ve SpiderOak'tan güvenli bulut depolama bu uygulamlardan bazıları. Ön siparişleri alınmaya başlanan Blackphone'un, şimdi satın alınması durumunda, teslimatı Haziran'da.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.