Disney'den girişim hızlandırma programı: Disney Accelerator

Disney'den girişim hızlandırma programı: Disney Accelerator

The Walt Disney'in yeni teknolojilere ve dijital platformlara yakın olma isteği bir süredir dikkat çekiyor. Son olarak geçtiğimiz Aralık ayında size duyurduğumuz gibi Jack Dorsey Walt Disney'in yönetim kuruluna katılmıştı.

Disney, şimdi de bir girişim hızlandırma programı olan Disney Accelerator'ı duyurdu. Disney Accelerator ile birlikte başvurular arasından seçilecek olan 10 farklı şirkete, 120 bin dolarlık yatırımlar gerçekleştirilecek.

Disney Accelerator'ın web sitesine girdiğinizde, sizi Master Yoda'nın karşılaması tabii ki öncelikle efsane bir durum. :) Kısacası girişimcilerin, Disney gibi bir şirketten yatırım almalarının avantajını böyle dolaylı yollardan da gelecekte görme ihtimalleri artıyor.

Disney'in hızlandırma programı, Mickey Mouse karakterinin yaratıcısı Walt Disney'in girişim hikayesini de ön plana çıkarıyor ve Disney dünyasındaki güçlü markaların da burada olacağı mesajını çok iyi veriyor.

Walt Disney

Walt Disney'den yatırım alacak girişimler için çok iyi bir danışman kadro da hazır bulunuyor. Disney, tohum yatırım tarzında yatırım yapmayı planlıyor ve çok açıkça, "büyük oynayan" girişimler aradıklarını da dile getirmişler.

Başvuruların 16 Nisan tarihine kadar süreceği hızlandırma programında seçim aşaması da muhtemelen bir hayli çetin geçecek, girişiminizle hızlandırma programına buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.