Spotify'da hiç dinlenilmemiş şarkıları ilk siz dinleyin: Forgotify

Spotify'da hiç dinlenilmemiş şarkıları ilk siz dinleyin: Forgotify

Yeni şarkıyı keşfetmek, yeni sanatçıyı keşfetmek; günlük konuşmaların içinde geçen noktalardan biridir. Kimsenin tanımadığı şarkıcıyı tanımanın kişiye verdiği hazzı bir yana koyduğumuzda emeği yeni insanlar tarafından tanınması iki taraflı faydayı meydana getiriyor.

Bu alanda son zamanlarda karşılaştığım en basit ama sonuç odaklı web uygulamalarından birisi de Forgotify. Spotify'da hiç dinlenmemiş şarkıları herhangi bir bağ olmaksızın kullanıcıya sunuyor. Kullanıcılar belki de daha önce hiç duymadığı bir dilde şarkıları dinliyor. Spotify altyapısını kullanan Forgotify tek sayfadan oluşan basitliği ve unutulmuşları hatırlatması açısından olumlu olsa da bekleyen önemli bir açmaz var.

Güncelleme: Siteye şu anda erişilemiyor. Kısa süre içerisinde tekrar servisin ayağa kalkacağını düşünüyoruz.

forgotify

Forgotify şu an 4 milyon keşfedilmemiş şarkı bir kere bile dinlenilmeden bekliyor ama kullanımının artmasıyla birlikte hiç dinlenilmemiş şarkı sayısı azalarak bitecek. En popülerin yayınladığı listelerin dışında farklılık arayanlar için alternatif oluşturacak web uygulamasıyla ilgilenenler buradan ulaşarak kullanabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.