Avrupalı yüksek teknoloji projeleri bol ödüllü Hello Tomorrow'da yarışacak

hello-tomorrow-challengeGeçtiğimiz günlerde size tanıttığımız Hello Tomorrow 'dan Julie de Pimodan Arda Kutsal'ın konuğu oldu. Avrupa’da bulunan girişimlere yardımcı olma amacını taşıyan ve kar amacı gütmeyen Hello Tomorrow'un odak noktası adından da anlaşılacağı gibi gelecek üzerine konular olan büyük veri ve robotbilimi.

Fikir aşamasındaki başvuruları da destekleyeceklerini belirten Julie de Pimodan birinci olan girişimciye 100 bin euronun haricinde 5 ayrı dalda 15'er bin euro ödül daha verdiklerini paylaşıyor. Maddi ödüllerin haricinde Hello Tomorrow'da danışmanlık hizmetlerininde verildiğini de paylaşalım.

Julie de Pimodan konuşmasında Hello Tomorrow Avrupa odağında olsa da dünya genelinden başvuruları kabul ettiğini dile getiriyor ama burada bazı şartların mevcut olduğunun da altını çiziyor. Girişimin 2 yıldan genç olması, 200 bin eurodan fazla yatırım almamış olması başvuru şartları arasında yer alıyor.

Ay sonuna kadar devam edecek başvurlarda fikir ve ekibin haricinde detaylı soru bulunmadığını ve kolaylıkla yapılacağını belirten Julie de Pimodan başvurların ay sonuna kadar devam edeceğini de ekliyor. Arda Kutsal girişimcilerin videoyla başvuru yapmasının farklılığına dikkat çekerek girişimcimlerin finansal tablolarla uğramamasının önemine değiniyor.

Ödüller ve organizasyonun katılımcıları sağlayacağı faydalarla ilgili detaylara buradan bakabilirsiniz. Bunun haricinde Hello Tomorrow'un İstanbul buluşmasının 28 Ocak’ta gerçekleşeceğini paylaşan Julie de Pimodan 3 önemli konuşmacının yer alacağını saat 18.30′da Ortaköy The House Hotel’de gerçekleşecek olan etkinlikle ilgili detayları buradan bulabileceğinizi belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.