Girişim Fabrikası ve SAP büyük veri projeleri için başvuruları açtı

Girişim Fabrikası ve SAP büyük veri projeleri için başvuruları açtı

Küresel anlamda sayılı yazılım firmalarından SAP ve Girişim Fabrikası girişimcilere büyük veri projelerinde destek vermek için ortak proje dahilinde buluştular. SAP'nin 55 ülkede 1000'den fazla girişime destek gerdiği SAP Startup Focus Program'ın Türkiye ayağı olacak Büyük Veri Hızlandırma Programı başvuruları bugün açıldı.

Programa başvuralar 17 Şubat'a kadar devam edecek ve yapılan başvurular arasından 12 proje seçilerek 3 Mart 2014’te Girişim Fabrikası’nda, SAP’nin hazırladığı beş haftalık hızlandırma programına katılacak. Programın sonunda Demo Day adı verilen günde katılımcılar projelerini tanıtma imkanına sahip olacak.

Seçilen 12 projenin katılacağı 5 hafta sürecek hızlandırma programının içeriğini teknik eğitim, atölye çalışmaları ve danışmanlık programı olarak belirtilirken, beş haftanın sonunda katılımcılar, edindikleri bilgi ve yönlendirmelerle geliştirdikleri ürünlerini SAP Türkiye ve Girişim Fabrikası değerlendirme kuruluna sunacaklar. Ön eleme niteliği taşıyan bu aşamayı geçen projeler programa devam edebilecek. 

SAP Startup Focus Programı’na katılanların elde edeceği en büyük faydayı SAP’nin global müşteri ağı ve büyük veri alandaki uzmanlığı ile yeni pazarlara açılmak olarak belirten SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin projenin küresel anlamda önemine dikkat çekmiş oluyor.

Projeye ilgilenenler buradan detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

SAP-GF-BuyukVeri

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.