Doğa Girişim'den moda e-ticaret sitesi Turshoe.com'a 300 bin TL yatırım

Doğa Girişim'den moda e-ticaret sitesi Turshoe.com'a 300 bin TL yatırım

turshoeSon 3 ayda yatırımlarını artıran Doğa Girişim, son yatırımı moda odağında dikey e-ticaret sitesi Turshoe.com'a yaptı. 300 bin TL tohum yatırımıyla Şubat'ta faaliyete geçecek Turshoe'nun satış kategorileri ayakkabı, çanta ve aksesuar şeklinde belirlenmiş.

İsmindeki ingilizce ayakkabı anlamına gelen sözcükten anlaşılacağı üzere odak noktası ayakkabı olacak girişimi, İnci Deri’de E-Ticaret Müdürlüğü yapmış olan Ali Berk Tunçer ve Garanti Bankası eski CEO'su Akın Öngör'ün oğlu Yavuz Öngör kurmuş. İsmin telaffuzunun 'turşu' olması da rastlantı değil, zira girişim sloganını giysilerin turşusunu kurma anlamında "Bugünün modasını yarına bırakma” şeklinde belirlemiş.

Satış modeli dikey e-ticaret sitelerinden farklı olan Turshoe, alışveriş kulüpleri gibi belirli gün içerisinde ürün siparişini alarak ürettirmeyi planlıyor. Girişim buradan fiyat avantajı sağlayarak müşteriye uygun fiyatlı ürün satmayı planlamasına karşın müşterinin siparişle teslimat arasında belirli bir süre beklemesi gerekiyor.

İsmiyle akılda kalan e-ticaret sitesi ayakkabı, çanta ve aksesuar ana ürün gamıyla kadınları hedefliyor. Şubat ayında açılacak olan girişimin dikkat çeken ismiyle neler yapacağını birlikte göreceğiz.turshoe-ekran-goruntusu 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.