Dijital İşler’de bu hafta TEB, Intel ve H&M kampanyaları var

dijital-isler-bolum-41_6960882-74490_640x360Bu hafta Dijital İşler’de TEB, Intel ve H&M'in kampanyalarına yer verdik. İlk iki kampanya olan TEB ve Intel hikayesine video içerikle başlayarak kullanıcının dikkatini çekiyor ve mikro sitelerine  yönlendiriyor. H&M'se tek günlüğüne satışa sunduğu tasarım kıyafetlerini dijital dünyayla birleştirerek kampanyayı daha da genişletiyor

İlk kampanyamız TEB, cana geleceğine mala gelsin sloganıyla yürüttüğü kampanyada sigorta ürününü tanıtmasına karşın hikayede hiç sigorta dememeden Fedon’a tabak kırdırarak hikayesini eğlenceli bir dille anlatıyor. Hikayenin devamındaysa izleyicileri Cana Geleceğine Mala Gelsin'e yönlendiren TEB burada eşyaların kırılıp dökülebildiği bir stüdyo kurmuş. 

İkinci kampanyamız Intel’den geldi.  Fantastik değişim kampanyasında 4 farklı karakterin hikayesi kısa film olarak sunan Intel video içeriğin uzunluğuna rağmen hikayenin akışıyla sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor. Bilgisayarın seni değiştirmeden sen bilgisayarını değiştir sloganıyla yürütülen kampanya Fantastik Degisim'de son buluyor. Sorduğu sorular ve cevap seçenekleriyle ilgi odağı olan kampanyanın kısa filminden uzun kol hikayesine yer verdik.

Bu hafta’nın son kampanyası yurt dışından geliyor. Dünyaca ünlü hazır giyim markası H&M dönemsel aralıklarla tasarımcılara özel kreasyonlar hazırlıyor. Tasarımcının sınırlı sayıda özel olarak ürettiği koleksiyonu tek günlüğüne satışa sunan H&M kampanyayı dijital dünya ve mobil’le birleştirerek ilgiyi daha da artırmış.

Dijital İşler’in diğer bölümlerini buradan izleyebileceğiniz gibi dijital işlerinizi bizimle e-posta yoluyla paylaşabilirsiniz. Keyifli seyirler :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.