İsimtescil, Dijital Akademi Sertifika Programı düzenliyor. Son başvuru Çarşamba günü

İsimtescil, Dijital Akademi Sertifika Programı düzenliyor. Son başvuru Çarşamba günü

Türkiye'nin domain satışı ve hosting konularında en önemli şirketlerinden biri olan isimtescil, Plato Meslek Yüksek Okulu ile beraber Dijital Akademi Sertifika Programı düzenliyor.

Detaylarını isimtescil.net/akademi adresinden bulabileceğiniz sertifika programı 3 haftasonu sürecek ve toplamda 24 saatte tamamlanacak.

Dijital sektöre giriş niteliğinde bir programa sahip olan Dijital Akademi Sertifika Programı'nda; sosyal medya, e-mail pazarlaması, SEO, SEM ve remarketing gibi dijital pazarlamanın en temel konuları ele alınacak. Programın mentörlüğünü isimtescil.net İş Geliştirme ve Pazarlama Yönetmeni Melih Andıç yürütürken program boyunca sektörün tanıtan isimleri derslere konuk olarak katılacak.

Herkesin başvuruda bulunabileceği sertifika programına son başvuru tarihi 18 Aralık Çarşamba. Eğitimler ise 21-22 Aralık tarihlerinde başlıyor ve 11-12 Ocak'ta sona eriyor. Bu arada program yapısı gereği en çok yeni mezun ya da henüz mezun olmamış meraklı öğrencileri hedefliyor diyebiliriz. Ayrıca program 60 kişilik bir kontenjana sahip.

isimtescil-dijital-akademi

Eğitimler Balat'ta, katılım bedeli 250 TL

Dijital Akademi Sertifika Programı'nın 250 TL'lik bir katılım ücreti bulunuyor. Tüm katılımcılara isimtescil.net tarafından -155 Dolar değerindeki- E-Ticaret Hosting Paketi hediye edileceğini de ekleyelim.

Medya, tasarım ve teknoloji alanlarında eğitimler veren Plato Meslek Yüksekokulu, Bakanlar Kurulu'nun kararı ile 2009 yılında kurulmuş. Dijital Akademi Sertifika Programı'nı Plato ile beraber düzenleyen isimtescil.net, eğitimin katılım bedeli olan 250 TL'den herhangi bir pay almıyor. Bu formalite gibi duran ücretin amacıysa tamamen katılımı filtrelemek ve Plato'nun masraflarını karşılaması. Bu arada sertifika programı Plato'nun Balat'ta bulunan yerleşkesinde düzenlenecek.

Konuyla ilgili olarak programın mentörü Melih Andıç ile konuştuğumuzda kendisi Dijital Akademi Sertifika Programı'nın düzenleniş amacıyla ilgili şunları paylaştı: "Çıkış noktamız tamamen sektörün yetişmiş iş gücüne olan ihtiyacı ve gençlerin kendilerini konumlandırırken ya da geleceklerini planlarken yaşadığı zorlukların önüne geçmek ve onlara hedefledikleri kariyerin işleyişini gösterebilmek."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.