Kayseri'nin ilk Hackathon'u Meet4App, 21 Aralık'ta düzenlenecek!

Kayseri'nin ilk Hackathon'u Meet4App, 21 Aralık'ta düzenlenecek!

Yurt dışında büyük bir heyecanla takip edilen hackathon yani kod yarışması etkinliklerine artık ülkemizde de sıkça rastlamak mümkün. Üstelik İstanbul'da bu yıl yapılan hackathon etkinliklerinin dışında Kayseri'de Meet4App adında yarışma düzenlenecek.

Kuzey yarım kürenin en uzun gecesi olan 21 Aralıkta düzenleceği için etkinliğin alan adı EnUzunGece.net olarak belirlenmiş. Yazılımcıları terletecek bir günün beklediği etkinliğin ev sahipliğini Erciyes Teknopark, Microsoft ve Açık Akademi de ana sponsorluğu üstlenmiş.

Etkinliğe katılan yarışmacılardan 24 saat boyunca herhangi bir Microsoft Teknolojisi kullanarak Windows Phone / Windows 8 / Android / iOS platformlarından biri için uygulama geliştirmesi ve geliştirilen uygulamalar ilgili marketlere yüklemesi isteniyor. 1 ile 3 kişi arasında katılımcıdan oluşabilecek grupların verilen süre sonunda markete yüklediği uygulamalar jüri tarafından değerlendirildikten sonra ödüle hak kazanan gruplar İstanbul' da Microsoft Türkiye ofisinde yapılacak olan büyük Meet4App' edavet edilecek.

Kayıt olmak isteyenler buradan formu doldurarak Meet4App'e başvuru yapabilirler. Hackathona katılanlardan yazılımların bulunduğu kendi bilgisayarlarını getirmeleri isteniyor. Microsoft yazılımlarının ücretsiz sunulduğu etkinlikle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler EnUzunGece.net'i tıklayabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.