Vine'a taslak olarak kaydetme ve video düzenleme özellikleri eklendi

Vine'a taslak olarak kaydetme ve video düzenleme özellikleri eklendi

Ağustos ayında 40 milyon üyeye ulaşan video paylaşım uygulaması Vine, yeni geliştirmelerini blogunda ve hazırladığı 6 saniyelik video ile duyurdu. Yeni güncelleme ile hazırlanan 6 saniyelik videoyu düzenlemek ve birden fazla videoyu taslak olarak kaydedip sonra paylaşabilmek mümkün olacak.

6 saniyelik video paylaşım sitesinin popülaritesinin artması Instagram'ı harekete geçirmiş ve video özelliği haziran ayında Instagram'a da gelmişti. Instagram kurumsal hesaplar için daha önce kaydedilmiş videoları yüklenmesine ve paylaşılmasına izin vermesine karşın, Vine anlık video kaydetme ve paylaşma özelliğini sürdürüyor.

Güncelleme sonrası Vine halen telefon hafızasından video yüklenmesine izin vermemesine karşın video düzenleme ve taslak olarak kaydetme özelliği ile hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için önemli bir adım atmış oluyor.

Yeni özellik ile 6 saniyelik videonun taslaklara kaydedilmesinin ardından düzenlenip sonradan paylaşılabileceğini eğlenceli bir video duyuran Vine, özellikle seyahat eden kullanıcıları için önemli bir yenilik getirmiş oluyor. İnternet olmayan alanlarda Vine videosu kaydeden kullanıcı yayınlamadan yeni video çekemiyordu. Bu güncelleme ile kullanıcı birden fazla taslak oluşturabilecek ve istediği bir zaman diliminde paylaşabilecek. Böylece hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal kullanıcılar hazırladıkları videoyu kaydettikleri zaman değil istedikleri zaman paylaşabilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.