Gmail yeni tasarımı ile yeni kullanıcı giriş sayfasını test ediyor

Yenilenen Gmail'in giriş sayfasını tasarımı görsellerden arındırılarak sadece kullanıcının e-posta adresi ve şifresini gireceği arayüze kavuşturulmuş.
Gmail yeni tasarımı ile yeni kullanıcı giriş sayfasını test ediyor

gmail-tek-loginGmail kullanıcının giriş sayfasında sadece üye giriş panelinin olduğu yeni tasarımını test ediyor. Yenilenen Gmail'in giriş sayfasını tasarımı görsellerden arındırılarak sadece kullanıcının e-posta adresi ve şifresini gireceği arayüze kavuşturulmuş.

Kullanıcılar daha önce Gmail hesabına sağa dayalı üye giriş paneli ile giriş yaparken sol bölümde Gmail ile ilgili görsel ve bilgi görüyorlardı. Daha önce Gmail'in sürekli artan e-posta alanın tanıtımı için kullanılan alan son olarak Gmail'in mobil uygulamalarının tanıtımı için kullanılıyordu.

gmail-yeni-ekran-goruntusuGmail'in yeni tasarımının Google'ın arama motorunda ilk günden beri kullandığı beyaz arka plan ve merkez giriş alanından modellendiğini söylemek mümkün.

Sağdan merkeze alınan üye giriş paneli kullanıcının odak noktasını merkeze yönlendiriyor. Giriş panelinin üstünde Google'ın uzun zamandır tek hesapla tüm Google ürünlerinin kullanılması vurgulanırken, giriş panelinin altında Drive, Youtube, Play'in de aralarında bulunduğu diğer Google ürünleri küçük ikonlarla gösterilmiş.

Yeni tasarım ile ilgili göz yormadan odak noktasını belirleyerek basitleştiren Google tasarımın ne zaman genel kullanıma sunulacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Resmi açıklama olmamasına karşın Mashable kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda birkaç ay içerisinde tüm kullanıcıların kullanımına açılacağını belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.