Sony PlayStation 4'ü piyasaya çıkmadan önce denemek ister misiniz?

Sony PlayStation 4'ü piyasaya çıkmadan önce denemek ister misiniz?

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4'ün piyasaya çıkmasına yaklaşık 1 aylık bir süre kala Sony, ABD'deki bazı perakende mağazalarda PlayStation 4'ün denenebileceği kiosk standları açmaya başlıyor.

Sony tarafından açılan experienceplaystation.com adlı web sitesi üzerinden ABD'de yaşayan kullanıcılar yaşadıkları bölgenin posta kodunu girerek kendilerine en yakın PlayStation 4 standının kurulu olduğu yeri öğrenerek, PlayStation 4'ü deneyebiliyorlar.

PlayStation 4 standınını ziyaret eden oyuncular, farklı oyun demolarını PlayStation 4'de deneyebileyecekler. Standda demosu denenebilecek oyunlar arasında Knack, Octodad: Deadliest Catch, FIFA 14, Contrast, Super Motherload ve Pinball Arcade bulunuyor.

PS4 kiosk

Sony PlayStation 4'ün açacağı bu standlar aslında rakibi Xbox One'ın planladığı Xbox One Tour'a cevap olarak doğmuş bir proje. Bugüne dek konsollar piyasaya çıkmadan önce tanıtılana dek bu tarz kiosklar ve turlar aracılığıyla kullanıcılarla buluşması pek alışılagelmiş bir durum değildi. Ancak kullanıcıların artık tercihlerini deneyimlerine göre yapması önemli bir hale geldi ve kullanıcılar artık ürünleri daha yakında görmek ve satın almalarını da o şekilde yapmak istiyor.

Bu arada PlayStation 4'ün Brezilya fiyatı da belli oldu. Sony PlayStation 4, 29 Kasım'da Brezilya'da piyasaya çıktığında 1.853 dolarlık fiyat etiketi ile piyasada olacak. Brezilya'da aynı ülkemizde olduğu gibi yüksek vergilendirme yüzünden tüketici elektroniği oldukça pahalı. Umuyoruz ki PlayStation 4 ve Xbox One gibi yeni nesil konsolların Türkiye fiyatları Brezilya'ya nazaran daha uygun olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.