Pazarlamanın duayeni Al Ries'in de katılımıyla Brand Week Istanbul 11 - 15 Kasım'da

Pazarlamanın duayeni Al Ries'in de katılımıyla Brand Week Istanbul 11 - 15 Kasım'da

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Brand Week Istanbul ile pazarlama ve iletişim dolu bir hafta ilgilenenleri bekliyor. Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz etkinlikte, pazarlamanın gurularından Al Ries ile birlikte son zamanlarda adını Visual Hammer (Görsel Çekiç) kitabıyla duyuran Laura Ries, Coca- Cola Başkan Yardımcısı Emmanuel Seuge konuşmacılar arasında bulunuyor.

MediaCat'in düzenlediği etkinlikte öne çıkan konuları ise ‘Sürdürülebilir Gelecek’, ‘Moda ve Marka’, ‘Markalı İçerik’, ‘Nöromarketing’, ‘Digital Storytelling’'i sıralamak mümkün. Özellikle ‘Spor Pazarlama’ temasının tüm ilgileri üzerine çekeceğini söyleyebiliriz. Stratosferden yaptığı tarihi atlayışla sadece rekor kırmayıp, pazarlama iletişiminde Red Bull'a ödüller kazandıran Felix Baumgartner, bu temada konuşmacı olarak yer alacak.

brand-week-istanbul

Bu yıl 8.'si düzenlenecek MediaCat Felis Ödülleri'ne yaratıcılık ana kategorisinin eklenmesi ile birlikte Brand Week Istanbul etkinliğine dahil edilmiş. Serdar Erener'in Felis Yaratıcılık Jürisi Başkanı olduğu yarışmada, yaratıcılık ana kategorisinde yalnızca jüri değerlendirmesi değil, Ipsos’a ait Ad*Watch verileri ve ThinkNeuro tarafından yapılacak nöro araştırma skorlarının da dikkate alınmasıyla sonuçlar benzer yarışmaların sonuçlarına kıyasla tarafsız ödüllendirmenin önü açılacak.

al-ries
Al Ries

Brand Week Istanbul’un konuşmacıları arasında Al Ries ve Emmanuel Seuge'in haricinde,  story-telling denince ilk akla gelen isimlerden Marketoon Studios’un kurucusu ve CEO’su Tom Fishburne, The Sound Agency’nin kurucusu Julian Treasure, Cannes Lions Yaratıcılık Festivali Design jürisi başkanı Mary Lewis, reklamcı ve yazar John Grant, Dentsu Genel Danışmanı ve Global Yaratıcı Baş Danışmanı Akira Kagami, online siyasi kampanyalarla dikkat çeken Election Mall CEO’su Ravi Singh'ın da aralarında bulunduğu kendi alanında çığır açan işlere imza atmış kişiler katılımcılara deneyimlerini aktaracak.

Dünyaca ünlü konuşmacıların haricinde dünyanın en geniş reklam arşivine sahip Lürzer’s Archive’ın web sitesinden seçilmiş yaratıcı reklam çalışmaları, New York Festivals kazananları gösterimi, Türkiye’nin Lovemarkları Sergisi, Cannes Lions’ta ilk kez görücüye çıktıktan sonra İstanbul’a getirilen Game Changers sergisi Brand Week Istanbul boyunca katılımcıların dikkatine sunulacak etkinliklerden bazıları.

Çırağan Saray'ında gerçekleştirilecek etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye Brand Week Istanbul adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.