Go Mobile: Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey kitabı 10 kişiye hediye

Go Mobile: Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey kitabı 10 kişiye hediye

Jeanne Hopkins ve Jamie Turner tarafından yazılan Go Mobile adlı kitap Optimist Yayınları tarafından Türkçe olarak yayınlandı. Türkçe'ye Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey adıyla çevrilen kitapta mobil dünyanın ve mobil pazarlamanın temellerini anlatılıyor.

Mobil pazarlama havuzuna dalmak isteyen kişiler ve şirketler için kapsamlı bir ilk kitap sayılabilecek Go Mobile, Başak Gündüz tarafından Türkçe'ye çevrilmiş. Dört kısım ve onlarca bölümden oluşan kitap QR kodlarından mobil uygulamalara, mobil web sitenizin nasıl olması gerektiğinden, SMS’in inceliklerine, konum temelli pazarlamadan mobil e-ticarete kadar uzanan noktalara değiniyor.

Kitapta bir mobil pazarlama kampanyasını baştan sona modelleyebilmeniz için gerekli bilgiler sunuluyor. Fortune 500 şirketlerinin mobil pazarlamayı nasıl kullandıklarına ve yaygın mobil medya hatalarına değiniyor.

Mobil dünyanın bugünden öğrenilmesi gereken temellerini tanımlarla zihinlere yerşeltirmek isteyen Hopkins ve Turner'ın kitabı mobil ekosistemi ıskalamamanız için son bir uyarı yapıyor. Aslında kitap 2012 başında yayınlandığı için güncel sayılabilecek durumlar ve yeni kavramlardan bahsetmiyor ama genel anlamda mobil pazarlama için herkesin bilmesi gereken bilgiler içeriyor.

Optimist Yayınları bilgi dağarcınızı geliştirecek bu kitaptan siz Webrazzi okuyucularının istifade etmesini de istemiş. Biz de yorumlarını paylaşan ilk 10 kişiye bu kitabın ulaştırılmasına aracılık edeceğiz. Kitabın mobil sektörün guruları için değil de mobil dünyaya adım atan kişiler için daha ideal olduğunun altını tekrar çizeyim ki kitaplar mümkün olduğunca doğru kişilere ulaşsın. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.