iOS 7 tasarımlı yerli uygulama Konvert, Apple'ın beğenisini kazandı

iOS 7 tasarımlı yerli uygulama Konvert, Apple'ın beğenisini kazandı

Türkiye'nin mobil uygulama geliştirme konusundaki yetenekli şirketlerden InnovationBox'ın yeni uygulaması Konvert (itunes) ile Apple'ın da dikkatini çekti.

Konvert, farklı kategorilerde birim dönüştürme yapan basit bir hesap uygulaması. Uygulama ile uzunluk, zaman, açı, basınç, güç ve hız gibi 12 farklı kategoride hızlıca dönüştürme yapabiliyorsunuz.

Tasarımıyla ve animasyon geçişleriyle sıradan uygulamalardan sıyrılan Konvert, Apple'ın dikkatini çekmiş ve şu anda 63 ülkenin (istatistikler) uygulama mağazında "Yeni ve Dikkate Değer" (New & Noteworthy) kategorisinde sergileniyor.

konvert converter app birim donusturme uygulama 2

3 hafta içinde geliştirilen uygulama 2 Eylül'de yayına girmiş ve şimdiye kadar 2 binden fazla indirilmiş. Uygulamanın 0.99 (1.79 TL) olduğunu ekledikten sonra Innovationbox'ın daha önce Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmalarına uygulama geliştirdiğini ve Wallit'in tasarımını da üstlendiğini hatırlatalım.

Lastshot ve Passlocker uygulamalarına da sitesinde göz atabileceğiniz girişimcilerin farklı bir geliştirici adıyla çıktığı 10 kadar uygulama iOS ve Android kullanıcıları tarafından 1.5 milyonun üzerinde indirilmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.