New York moda haftası öncesinde Pinterest'ten moda severlere özel sayfa

New York moda haftası öncesinde Pinterest'ten moda severlere özel sayfa

Dünyanın en bilinen moda haftalarından milyonlarca kişinin takip ettiği 100'den fazla tasarımcı, markanının katıldığı New York moda haftasının başlamasını sayılı günler kaldı. Son 2 yılın yükselen sosyal ağı Pinterest  planlanmış zamanlama ile resmi blogundan moda haftaları sayfasını duyurdu.

Özellikle kadın kullanıcı yoğunluğu ile dikkat çeken Pinterest bu hizmetiyle kullanıcılarının gönlünde yer edinecek. Modayla ilgilenenler pinterest.com/fashionweek/ adresinden New York, Londra, Milan ve Paris moda haftaları alt başlıklarından pinterest üyeleri ve markalar tarafından oluşturulan board'lar ile defile görsellerine ve sahne arkası görüntüler ulaşabilecek. İstanbul moda haftasını arayan gözlerimiz aradığını bulamasa da Mart ayını kadar ekleneceğini umut ediyoruz.

Hangi ürün olursa olsun özelliği, tasarımı bir yana ürünün tanıtım zamanlaması ayrı bir önem teşkil ediyor. Dünyanın gözünün New York moda haftasında olacağını düşünürsek öncesinde pinterest'in bu hizmetini duyurması tanıtım için en iyi zamanlama diyebiliriz. 

pinterest moda haftası ekran görüntüsü

Ünlü tasarımcılar arasında Michael Kors'u, dergilerden Elle, yada markalardan Nordstorm'u takip edebilecek olan modaseverler sahne arkası fotoğrafları, güzellik önerilerine de ulaşabilecek. Kimse ile bu görüntüleri paylaşmak istemeyen moda bloggerı kullanıcılar kendi gizli board'larına Pin'leyerek saklayabilirler.

Pinterest yeni ürünlerle 2011 aralık'tan itibaren 70 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu başarının ardında kullanıcıları dinleyerek sürekli geliştirdiği ürünlerin olduğunu söylemekte yarar var daha önce üyenin arkadaşları ile Pin'leyerek ortak board yapabilmesine, sonrasında gizli board ile kullanıcının herkes ile paylaşmak istemediği Pin'ler için özel board oluşturmasına izin veren Pinterest büyük bir çoğunluğu kadın olan kullanıcılarına moda haftaları ile ilgili özel sayfa hazırlaması ise hem kullanıcıları memnun edecek. Ayrıca şirket sayfalarınında bulunduğu Pinterest'te moda odaklı şirketler içeriklerle kullanıcı ile etkileşimini artırmış olacak.

New York moda haftasını takip etmek isteyenler ana sponsor olan Mercedes - Benz Fashion Week adresinden takip edebileceklerini  hatırlamakta yarar var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.