Facebook'un nüfusa göre en yüksek penetrasyona sahip olduğu ülkeler [Webrazzi PRO]

Facebook'un nüfusa göre en yüksek penetrasyona sahip olduğu ülkeler [Webrazzi PRO]

Geçtiğimiz hafta içinde Webrazzi PRO'ya 19 yeni grafik ve 2 tane de not eklendi. Grafiklere bakacak olursak e-ticaret, mobil ve sosyal medyanın öne çıktığını söyleyebiliriz.

ABD'de bulunan e-ticaret sitelerinin çok sayıda değişkene göre dönüşüm oranları, akakce.com'un Temmuz ayı verileri ve Facebook ile ilgili birkaç istatistik haftanın en çok dikkat çeken konu başlıklarıydı.

Bu yazıda ise sizinle Facebook'un küresel olarak en yüksek penetrasyon oranı yakaladığı ülkeleri paylaşacağız. Bu yılın Mart ayında comScore'un hazırladığı listeye göre Brezilya yüzde 92.6 ile birinci sırada. Yani Brezilya'da internet kullanan ve 15 yaş üzeri olan kesimin yüzde 92.6'sı aynı zamanda bir Facebook üyesi. Listede ikinci sırada yüzde 92.2 ile Filipinler yer alıyor. Yüzde 91.4'lük oranla Peru da üçüncü sırada.

Listede Türkiye ise yüzde 91.1'le dördüncü durumda. Yani Türkiye'deki internet kullanıcılarının (15 yaş üzeri) yüzde 90'ından fazlası bir Facebook üyesi. Listede geriye kalan ülkeler ise şöyle sıralanıyor: Arjantin, Tayland, Kolombiya, Meksika ve Şili.

facebookun_nufusa_gore_en_cok_penetrasyon_degeri_yakaladigi_ulkeler

Webrazzi PRO'da üye girişi yapmadan da arama yapabilirsiniz

Profesyoneller için bilgi merkezi olan Webrazzi PRO, ücretli bir platform. Webrazzi PRO'ya üye girişi yapmadığınız taktirde herhangi bir içeriği göremiyorsunuz ancak buna rağmen arama kutusunu kullanmanız mümkün. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan arama kutusunu kullanarak yaptığınız aramalarda, Webrazzi PRO'da yer alan tüm içeriklerin başlıkları listeniyor. Örnek bir 'dönüşüm oranı' araması için şuraya bakabilirsiniz.

Webrazzi PRO'yu yakından tanımak için tanıtım video'muzu izleyebilir, arama özelliğini deneyimleyebilir ya da Webrazzi'de Webrazzi PRO ile ilgili olan yazılara göz atabilirsiniz.

Webrazzi PRO'da şu an 3 farklı paket seçeneği bulunuyor. Tek bir kişinin kullanımı için olan Bireysel Paket 499 TL + KDV, 5 kişinin kullanımı için olan Startup Paketi 799 TL + KDV ve 10 kişi için olan Kurumsa Paket ise 999 TL + KDV. Tüm bu fiyatlar 1 yıl için geçerli.

Webrazzi PRO ile ilgili herhangi bir sorunuz için bize pro (at) webrazzi (dot) com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.