Hotelscombined.com: Otel fiyatlarını karşılaştıran konaklama servisi

Hotelscombined.com: Otel fiyatlarını karşılaştıran konaklama servisi

Seyahat sektörü Türkiye'de her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle havayolu ulaşımının ucuzlaması ve yaygınlaşması sadece ulaşım sektörüne değil, konaklamada da büyümeyi beraberinde getirdi. Ulaşımda ve konaklamada alternatiflerin artması ile birlikte seyahat edenlerin aramalarda ki tercihini internete yönlendirdi.

Ülkemizde online seyahata yapılan yatırımlarda artan talebi karşılamak için büyüyerek devam ediyor. Yeni kurulan yerli online seyahat acentaları ve toplayıcı (aggregator) siteler ile birlikte yurt dışında hizmet veren birçok firmada hizmet sınırlarına Türkiye'yi de ekledi. Bu şirketlerden biri de 2005'te kurulan konaklama hizmeti üzerine yoğunlaşan toplayıcı site Hotelscombined. Avusturalya merkezli şirket 39 dilde, 120 para biriminde, 100 milyon kişinin konaklamasına yardımcı oluyor. 

hotelcombined-ekran-goruntusu

Seyahat edenler, aralarında Expedia, Hotels.com'un da bulunduğu 20'den fazla online seyahat acentasını fiyat ve oda müsaitlik durumunu anlık olarak tek bir sayfada bulabiliyor. Bu da kullanıcıların hem zaman tasarrafunu hem de maliyet avantajını sağlıyor. Üstelik bu hizmetin ücretsiz olması da seyahat edenlerin tercih etmesinde ki önemli etkenlerden biri olarak nitelendirilebilir.

Mobil uygulamalarında Türkçe dil seçeneği de  bulunan Hotelscombined yakınımda bulunan otelleri göster seçeneği ile seyahat edenlere büyük bir kolaylık sağlıyor. Buna ek olarak web sitesinde varolan fiyat karşılaştırma ve kullanıcı yorumları da eklenerek seyahat eden kişinin otelle ilgili tüm bilgiye ulaşabilmesine olanak tanınmış. Uygulamayı kullanmak için üyelik hesabı bulunma zorunluğunun olması seyahat eden kişi için önemli kolaylık.

iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.