Turkcell TV'den futbol severlere özel yeni bir hizmet: İkinci Ekran

Turkcell TV'den futbol severlere özel yeni bir hizmet: İkinci Ekran

İnsanların TV izlerken cep telefonları ve tablet bilgisayarlarını kullanması, ortaya yeni bir iş alanı çıkarttı diyebiliriz. Televizyon dizilerinin canlı olarak takip edildiği uygulamalar ise bu yeni alanın en büyük örneği olarak gösterilebilir.

2013-2014 futbol sezonunun bu haftasonu başlamasıyla beraber Turkcell TV de NTVSPOR'la birlikte İkinci Ekran uygulamasını duyurdu.

İkinci Ekran'la birlikte futbol severler Mehmet Demirkol ve sürpriz yorumcuların maçlar hakkındaki yorumlarını, maç hakkında ilginç istatistikleri ve golleri takip edebiliyor olacak. Söz konusu yenilik, şu an için 4 büyüklerin maçları için geçerli.

Lig TV'den maçı takip eden kullanıcılar aynı zamanda Turkell TV platformundaki Goller Cepte TV üzerinden maç hakkındaki yorum ve istatistiklere ulaşabilecek. Futbol severler dilerlerse Twitter üzerinden sohbete de katılıp yorumlarını da paylaşabiliyor olacak.

mehmet-demirkol-ikinci-ekran

Servisi 29 Ağustos'a kadar denemek ücretsiz

iOS ve Android uygulamaları da bulunan Turkcell TV'ye aylık 1.9 TL'den başlayan fiyatlarla abone olabilirsiniz. Turkcell TV'yi mobil cihazlarınızdan kullandığınızda izlenen video'lar için data ücreti alınmıyor.

İkinci Ekran'ı kullanmak için Turkcell TV'nin +Futbol ek paketine abone olmak gerekiyor. Söz konusu pakete abone olanlar Goller Cepte TV'yi açarak İkinci Ekran'a ulaşabilecek. Servis 29 Ağustos'a kadar ücretsiz.

Değişen mobil dengeler ile beraber hiçbir operatör yalnızca data alışverişi üzerinden para kazanmak istemiyor. Turkcell de kendi uygulama mağazası, cep telefonu ve Turkcell TV gibi projeler ile kullanıcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor. İkinci Ekran da futbol severler için keyifli bir maç takip aktivitesi olabilir.

Özellikle maç esnasında Lig TV'den maçı takip edemeyen futbol severler, gollerin uygulamaya yansıması ve Mehmet Demirkol gibi sevilen yorumcuların etkisiyle İkinci Ekran'ı tercih edebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.