Cuma günü gösterime girecek olan jOBS'ın ön gösterimine 10 adet davetiyemiz var!

Cuma günü gösterime girecek olan jOBS'ın ön gösterimine 10 adet davetiyemiz var!

Bilişim dünyasının kuşkusuz en ilgi çekici hikayelerinden biri Apple'ın kurucusu Steve Jobs'a ait. Üniversite hayatı, Apple'ı kuruşu, bizzat kendi kurduğu şirketten uzaklaştırılması, Apple'dan ayrı geçirdiği yıllar ve tabii ki iPhone'la başlayan ve 2000'lere damga vuran Apple devrimi ise bu hikayenin öne çıkan satır başları.

Daha önce yayınlanan biyografi kitapları da oldukça ilgi gören Steve Jobs'ın hayatını konu alan jOBS filmi Cuma günü gösterime giriyor. Ve Pupa Bilişim'in yarın akşam gerçekleştireceği ön gösterime Webrazzi okuyucuları için 10 davetiyemiz var! :)

jobs-pupa

Joshua Michael Stern yönetmenliğinde çekilen Jobs filminde Steve Jobs'u Ashton Kutcher canlandırıyor. Film ülkemizde bu Cuma günü (16 Ağustos) gösterime giriyor. Yalnız Jobs hakkında şimdiden çok sayıda yorum yapıldı. Ve yapılan bu ilk yorumların çok da olumlu olduğunu söyleyemeyiz. Özellikle Steve Jobs'un özel ve mesleki hayatı hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olan kitlenin filmden pek memnun kalmayacağı konuşuluyor. Ama ne olursa olsun her internet meraklasının bu filmi en az 1 kere izleyeceğini tahmin etmek güç değil. :)

ABD'de de 16 Ağustos tarihinde gösterime girecek olan Jobs'ın IMDB sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. Filmin fragmanı ise hemen aşağıda.

Biz de Webrazzi olarak sizleri Pupa Bilişim tarafından organize edilen ön gösterime davet ediyoruz. 10 kişi ile sınırlı olan bu fırsattan yararlanmak için hemen aşağıda da bulabileceğiniz şu tweet'i RT etmeniz yeterli.

Bugün saat 17.00'a kadar Webrazzi'yi Twitter'da takip etmek kaydıyla söz konusu tweet'i RT edenler arasında rastgele 10 kişiyi seçeceğiz. Ön gösterim hakkında yer ve zaman bilgileri ise aşağıdaki gibidir.

Tarih: 15 Ağustos Perşembe Yer: İstinye Park AVM Cinemaximum / Salon 1 Seans: 21.15

Webrazzi ekibiyle birlikte Jobs'ı herkesten önce izlemek isteyenlere şimdiden bol şans! :)

Güncelleme: jOBS ön gösterimi için şanslı 10 Webrazzi okuru belirlendi. Twitter'daki mesajlarınızı kontrol edin :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.