Amazon Art: Amazon artık sanat eseri de satmaya başlıyor

Amazon Art: Amazon artık sanat eseri de satmaya başlıyor

E-ticaret devi Amazon; kullanıcılarının şu an için 150'nin üzerindeki satıcıdan sanat eserleri satın almasına olanak tanıyan yeni projesini duyurdu: Amazon Art.

Amazon Art üzerinde açılışa özel olarak 4 bin 500 farklı sanatçıya ait olan 40 bin parçadan fazla sayıda ürün, bir başka deyişle sanat eseri bulunuyor.

Amazon Art'a biraz yakından baktığımızda 100'er dolarlık ürünlerden milyonlarca dolarlık sanat eserlerine kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi dikkatleri çekiyor. Platformun bir diğer dikkat çeken yanıysa sanatseverlerin Amazon Art'ta galeri galeri gezebilmesi. Ayrıca sitede öne çıkan sanat eserleri ve galerileri de ayrı bölümlerden takip edebiliyorsunuz.

Ürün detay sayfaları ise normalin çok da dışında değil. Ürünü satın alma ve istek listesine ekleyebilmesinin haricinde sanatçı hakkında bilgiye, incelediğiniz eserin detaylarına ve sanatçının diğer eserlerine ulaşabiliyorsunuz.

amazon-art-urun-detay

Amazon Art ile ilgili konuşan şirketin Genel Müdür Yardımcısı Peter Faricy, müşterilerine özel olarak seçilmiş sanat galerini ulaştırdıkları için oldukça heyecanlı olduklarını paylaştı. Faricy'ye göre Amazon kullanıcıları sanat ile ilgili hissettikleri coşku ve heyecanı Amazon Art üzerinde de yaşayabilecek.

amazon-art-galeriler

Sanat galerileri için de büyük fırsat

Amazon Art üzerinde şimdiden New York'tan Paddle8, Miami'den Holden Luntz ve San Francisco'dan Modernbook gibi galerilere ulaşabiliyorsunuz. Hatta Amazon Art'ta sadece ABD'den değil; İngiltere, Hollanda ve Kanada'dan da sanat galerileri bulunuyor.

ABD'nin ve dolayısıyla dünyanın en büyük e-ticaret oyuncusu olan Amazon, Amazon Art ile sanat dünyasını da kolayca etkisi altına alabilir. Üstelik Amazon Art'ı yalnızca sanatseverler için değil; dünyanın dört bir yanına dağılmış, irili ufaklı tüm sanat galerileri için de bir fırsat olarak görebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.