Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: ABD'nin popüler e-ticaret platformlarının aylık tekil ziyaretçi sayıları

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: ABD'nin popüler e-ticaret platformlarının aylık tekil ziyaretçi sayıları

Webrazzi PRO'ya geride bırakıyor olduğumuz hafta içinde 25 tane yeni grafik eklendi. Biz de her hafta olduğu gibi haftanın sonunda sizlerle bu grafiklerinden birini paylaşmak istedik.

Bu haftanın grafiği ABD'nin en popüler e-ticaret sitelerinin 2013'ün birinci çeyreğinde sahip oldukları aylık tekil ziyaretçi sayılarını gösteriyor.

Listenin başında tahmin edebileceğiniz gibi Amazon bulunuyor. ABD'li dünya devi kısa bir süre önce açıkladığı çeyrek raporunda 3 aylık period için 15 milyar dolarlık bir satış hacmine ulaştığını paylaşmıştı. Grafiğe göre Amazon'un aylık tekil ziyaretçi sayısı 164 milyon seviyesinde.

Amazon'un ardından ikinci sıraya oturan eBay'in 92, Wal-Mart'ın 57 ve Apple.com'un da 55 milyon tekil ziyaretçisi bulunuyor. Listede Target, Best Buy ve Etsy.com gibi tanıdık isimler de var. Grafiğin tamamına hemen aşağıda göz atabilirsiniz. Belirtmekte yarar var, grafik yer alan rakamlar 2013'ün birince çeyreği için şirketlerin ortalama aylık tekil ziyaretçi sayılarını ifade ediyor.

abd-eticaret-siteleri-tekil-ziyaretçi

Webrazzi PRO içerisindeki 500'ün üzerinde grafik ve 50'ye yakın not ile bir bilgi merkezi konumunda

Platformun içindeki grafikler temel olarak 2 parçaya ayrılıyor. Birinci gruptaki grafikler araştırma şirketleri, resmi kurumlar, bazı özel dernek ve meslek örgütleri ile borsaya açık dev teknoloji şirketlerinin halka açık olarak açıkladığı verilerden oluşuyor. İkinci grup ise Webrazzi PRO'da iş ortağı olan şirketlerin, büyük bir kısmı halka açık olarak açıklanmayan, bize sunduğu verilerden oluşuyor

Veri ortaklarımıza şu bağlantıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi PRO ücretli üyelik sistemi ile ulaşılan bir platform olmasına rağmen gerçek veriler üzerinde arama yapabilmeniz mümkün. Bunun için sayfanın sağ üzerinde bulunan arama kutusunu kullanabilirsiniz. Örnek bir Amerika Birleşik Devletleri araması ise burada.

Webrazzi PRO'da 3 farklı üyelik paketi bulunuyor

Webrazzi PRO'da ücretlendirmeye gelecek olursak; şu an 3 farklı hesap seçeneğimiz bulunuyor. Hesapların tamamı Webrazzi PRO'daki tüm içeriğe erişebiliyor, hesapları birbirinden ayıran ise kullanıcı sayıları. Tek bir kişinin kullanabileceği Bireysel Paket 499 TL + KDV, 5 kişilik Startup Paketi 799 TL + KDV, 10 kişilik Kurumsal Paket ise 999 TL + KDV olarak sıralanıyor.

Webrazzi PRO'da ödemeyi dilerseniz site üzerinden kredi kartı ile, dilerseniz de havale yoluyla gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme süreci veya Webrazzi PRO ile ilgili başka herhangi bir sorunuz için bize pro (at) webrazzi.com adresinden ulaşmanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.