EvArkadasim.co: Ev arkadaşı arayanlara yeni bir seçenek

EvArkadasim.co: Ev arkadaşı arayanlara yeni bir seçenek

İnternetten ev arkadaşı bulmak isteyenler için Nisan ayından bu yana yeni bir seçenek daha var. EvArkadasim.co kısa sürede hayata geçirilen ve aldığı geribildirimleri hızla değerlendirerek bu pazarda hızlı çıkış yakalamak isteyen bir girişim.

Servis emlak ve gayrimenkul değerleme sektöründe sunulması hedeflenen bir hizmetin uzantısı aslında. İlk çıkarılan ürünün aldığı geri bildirimler girişimci ruhlu iki bilişim sektörü çalışanını işi büyütmeye itmiş ve 350 saatlik bir çalışmanın sonunda Evarkadasim.co bugünkü haline gelmiş.

Temmuz ayı sonunda kararlı sürüme geçirilmesi planlanan girişimin şu anki hali ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte. Kiradaki evin ve evde yaşayan kişi(ler)nin şartlarına (sigara içmek, evcil havyan beslemek vs...) göre filtreleme/arama yapmak mümkün.

evarkadasi.co

Fotoğraflar ve harita tabanlı konum bilgisi ise bir standart olarak Evarkadasim.co listelemelerinde de yer alıyor.

Hedef kitlesi ev kiralamak isteyen değil, ev arkadaşı arayan (özellikle üniversite öğrencisi) 18-30 yaş arasında genç kitle olan Evarkadasim.co, hem Türkçe hem de İngilizce dil seçeneği sunarak hedef kitlesini genişletiyor.

Kur-Ölç-Öğren (Build, Measure, Learn) döngüsü

Şu anda 'yalın girişim' felsefesiyle ürünü geliştiren iki kişilik ekip, sunulan hizmetten herhangi bir ücret talep etmiyor. Hatta listelemelerdeki iletişim bilgilerini görmek için siteye üye olmak da gerekmiyor. İlk ay sonunda 50 bin ziyaretçi, bir kaç yüz üye ve ev arkadaşına ulaşmayı başarmışlar.

EvArkadasim.co'ya bir çok ilan sitesinin rakip olduğu malum. Ancak girişimcilerden birinin bu ay, birinin de yıl sonunda işinden ayrılarak tam olarak girişimciliğe soyunmasıyla direnme sürecini aşacaklarını tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.