Asphalt seriye emin adımlarla ilerliyor, 8'inci oyun bu yaz geliyor

Gameloft, son derece başarılı giden Asphalt ailesine yeni bir üye daha katmaya hazırlanıyor.

Gameloft'un resmi blogu üzerinden resmi olarak duyurulan Asphalt 8, Haziran 2013'te Android ve iOS sürümleri ile piyasadaki yerini alacak.

Aspahlt 8'de yeni gelecek tam sekiz adet harita da bulunacak. Eklenen yeni sekiz haritada, yine dünyanın farklı yerlerinde yarışlara katılacağız. Yeni haritalar arasında Venedik, Fransa, Guyana, İzlanda, Nevada Çölü gibi farklı bölgeler bulunuyor.

Yeni Aspahlt oyunu, bizi yeni bir fizik motoru ile karşılayacak. Yeni gelen fizik motoruyla birlikte görüntülere bakılırsa Asphalt 8'de  hasar grafiklerini daha iyi şekilde göreceğiz ve yer çekimi konusunda da oyunda artık araçlar daha özgür. Örneğin rampa atlayışlarında araçlar artık kendi etrafları arasında tam tur dönüp, yine yeryüzüne iniş yapabilecek.

Asphalt8_1_1500

Hava koşulları da serinin son oyunu Aspahlt 8'de yerini alıyor. Kar ve yağmur gibi iklim koşulları bundan sonra Asphalt 8'de görebileceğiz.

Aralarında Lamborghini, Bugatti Veyron, Ferrari FXX Evolution, Chevrolet Corvette C7 gibi yüzde 80'nin yenilendiği 47 lüks arabanın yer alacağı oyunun fiyatı da belli oldu. Oyun, 1.79 TL'lik fiyat etiketi ile satılacak.

Aspahlt 8 için yayınlanan ilk videoyu, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.