Google'da stajyer olmak

Dünyanın en büyük internet şirketlerinden olan Google, pek çok yeni mezunun, hatta belki de internet sektöründe çalışan pek çok insanın en büyük hayallerinden. Peki Google'da stajyer olmak nasıl bir duygu?

ABD'de beyaz perdeye taşınan ve Google'da staja başlayan iki kafadarın hikayesinin anlatıldığı The Internship geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Ülkemizde de 12 Temmuz'da gösterime girecek olan ve baş rollerinde Vince Vaughn ve Owen Wilson'ın oynadığı film tabii ki tam manada gerçekleri yansıtmıyor. Bu yüzden Google, filmin gösterime girmesinden hemen önce, gerçek Google stajyerlerinin Google'daki ilk haftasını aktaran bir video yayınladı.

Filmde yer alan kurgu, iki eski kafalı ve internet dünyası ile pek ilgisi olmayan satışçının, kendilerini yenilemek zorunda kalarak, Google'da staja başlamalarını konu alıyor. Google dünyasında stajyer olarak yer almanın kurgusunun nasıl olduğu aşağıda yer alan The Intership filminin fragmanında izleyebilirsiniz. Gerçek dünyayı merak edenler ise onun altında yer alan ve gerçek Google stajyerlerinin Googleplex'teki ilk haftalarını nasıl geçirdiğine dair videoyu izleyebilirler.

The Internship

Google Internship

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.