Serkan Ünsal'ın ikinci kitabı Silikon Vadisi ve Girişimcilik yayınlandı

Dakick.com'un kurucusu Serkan Ünsal girişimcilik alanındaki birikimlerini paylaşmaya devam ediyor.

Serkan unsal girisimcilik kitabi silikon vadisi bkmDakick.com'un kurucusu Serkan Ünsal girişimcilik alanındaki birikimlerini paylaşmaya devam ediyor. İlk kitabı Dijital Girişimcilik Rehberi ile internet girişimcilerine temel bilgiler sunan Ünsal, yeni kitabı Silikon Vadisi ve Girişimcilik ile dijital girişimcilik ekosistemimize yeni bir perspektiften bakılmasını sağlıyor.

Aynı zamanda Webrazzi yazarlarından olan Serkan Ünsal, Bankalararası Kart Merkezi'nin desteğiyle çıkarılan bu kitap için 10 günlük bir Silikon Vadisi ziyareti yapmış. Bazıları Türkiye'de olan 8'i yabancı olmak üzere 25 girişimci ve yatırımcıyla görüşmüş ve Slikon Vadisi'nde işlerin nasıl yürüdüğünü güzel bir şekilde analiz etmiş.

Kitapta Twitter, Zynga, Facebook ve Google gibi Silikon Vadisi'nin en üst seviye şirketlerinin çalışanlarının yanısıra Gyft.com ve Crocodoc.com gibi son dönemde adı öne çıkan girişimlerin kurucuları ile yapılan görüşmelerden notlar var.

16 milyon dolar yatırım alan Udemy.com'un kurucusu, başarılı Türk girişimci Eren Bali ile de Silikon Vadisi'nde Serkan Ünsal görüştüğü isimlerden biri.

Nasıl ulaşacaksınız?

İki ay gibi bir sürede tamamlanan 2. kitabın da ücretsiz olduğunu sanırım tahmin edersiniz. Kitabın PDF, ePub ve iBooks sürümlerine SilikonVadisiVeGirisimcilik.com adresinden ulaşabilirsiniz. Eğer kitaplığımda da olsun derseniz Forbes Türkiye dergisinin Haziran baskısını satın alabilirsiniz.

Kişisel yorumum bu kitabın derli toplu, özgün ve bu konudaki nadir yerli çalışmalardan biri olması nedeniyle Türkiye'de yolun başında olan girişimcilere çok şey katacağı yönünde. Özellikle kitabı okuduktan sonra sizlerin de yorumlarını almak isterim. Zira Serkan Ünsal kitap işine iyice ısınmışa benziyor. Belki bu kez kendisini Çin'e göndeririz. :D

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.