Tim Cook ile bir fincan kahve içmenin bedeli 610 bin dolar

Tim Cook ile bir fincan kahve içmenin bedeli 610 bin dolar

CharityBuzz'un bağış kampanyası için Apple CEO'su Tim Cook ile geçen ay başlattığı açık arttırma dün itibariyle tamamlandı. Sona eren açık artırma sonucuna göre Tim Cook ile kahve içmek şu anda dünyanın en pahalı aktivitelerinden biri olmuş durumda.

Robert F. Kennedy Merkezi'nde yer alan Eşitlik ve İnsan Hakları bölümünü desteklemek için gerçekleştirilen açık arttırma, dün itibariyle 610 bin dolarla kapandı. Açık arttırma, 86 kez yükseltilirken, kazananın kim olduğu ise açıklanmadığı için hala merak konusu olduğunu paylaşalım.

610 bin dolar ödeyerek açık artırmayı kazanan kişi, Apple'ın Cupertino'daki merkez binasına giderek, Tim Cook ile bir fincan kahve içecek. Tim Cook ile kahve içmesi için kazanana tanınan sürenin bir saat olduğunu belirtelim.

charitybuzz-tim-cook-kahve

Saatler içerisinde 100 bin dolara ulaştı

24 Nisan'da başlayan açık arttırma saatler içerisinden 50 bin dolardan 100 bin dolara ulaşmıştı. Aynı hızı geçen haftalarda da korumaya devam açık artırma, birkaç haftada 600 bin dolar seviyesine kadar ulaştı.

Kâr amacı gütmeyen CharityBuzz, daha önce politikacılarla ve ünlülerle gerçekleştirdiği açık arttırmalarla kurumlara maddi destek olmuştu. Ünlü tenisçi John McEnroe, Beyaz Saray Sekreteri Ari Fleischer, tasarımcı Tim Gunn ve aktör Henry Winkler ile benzer etkinliklere imza atmıştı. Tim Cook ile yapılan bu etkinlik ise Apple ile yakınlaşmak isteyen şirketlerin için kaçılmayacak bir fırsat olduğunu söylemek mümkün. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.