Fitness uygulaması Runtastic, 30 milyon indirmeye ulaştı

Fitness uygulaması Runtastic, 30 milyon indirmeye ulaştı

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz popüler fitness uygulaması Runtastic, tam 30 milyon indirme rakamına eriştiğini açıkladı.

Sizi motive eden ve yaptığınız egzersizleri daha eğlenceli kılmaya çalışan Runtastic, aynı zamanda size verdiği istatistiklerle birlikte gelişiminizi ve yaptıklarınızı izleyebilme özelliğini içerisinde barındırıyor.

Hem AppStore, hem Google Play'de yer almasının yanı sıra, Blackberry, Windows Phone ve Bada gibi işletim sistemleri için de versiyonları bulunan Runtastic'in web sitesi üzerinden de 10 milyon kullanıcısı var.

25 milyon mobil, 10 milyon aktif kullanıcısı bulunan Runtastic'in farklı aktiviteler için farklı uygulamaları da bulunuyor. Örneğin bisiklet kullanıcıları, kış sporcuları, egzersiz yapanlar kendilerine uygun uygulamaları indirebiliyor ya da sadece koşu veya yürüyüş odaklı uygulamaları tercih edip, aktivitelerini takip edebiliyorlar.

Runtastic'in son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiş bu tarz uygulamalardan önemli bir farkı da var. Runtastic, kendi donanımlarını da üretiyor. Bildiğiniz gibi özellikler yurtdışında, donanım odaklı girişimler oldukça popüler. Runtastic de bu akımın içinde yer alıyor. Runtastic uygulamasının yanında, Runtastic Shop üzerinden kendilerine ait donanımları da satıyor ve buradan da ciddi bir gelir elde ediyorlar. Bu da Runtastic'i hem bir uygulama, hem de donanımlar satan güçlü bir girişim yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.