Google dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek için "One Today" uygulamasını yayınladı

Google dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek için

Google dünyanın en büyük internet firmalarından birisi ve hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar kadar sosyal sorumluluk konusunda yaptığı çalışmalarla da dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

İşte Google'ın son sosyal sorumluluk projelerinden birisi de One Today adlı uygulama. Bu uygulama üzerinden çeşitli sosyal sorumluluk kampanyalarını görebiliyor ve her gün 1$ bağışlayabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde, çocukların eğitiminden soyları tükenme tehlikesi altında olan gergedanlara, ağaçlandırma, insan tacirliği gibi dünya problemleri ile savaşmak için maddi bağışta bulunabiliyorsunuz.

Uygulama şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri için açık. Kar amacı gütmeyen kuruluşlar, Google'a başvurup burada kendi kampanyaları için One Today'de yer almak isteyebiliyorlar. Uygulamanın Android versiyonu Google Play'de yer alıyor. Bununla birlikte, davetli listesine katılmak için iOS, Blackberry ve Windows sürümlerinin de bekleme listelerine Google One Today'in web sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

One Today

Google, yaptığı kampanyada kar amacı gütmeyen yardım kuruluşlarına yardım toplama amaçlı yola çıkmış olsa da, ödemelerden yüzde 1.9 oranında bir kredi kartı komisyonu alıyor. Uygulama ile ilgili detayları One Today'in resmi web sitesinden alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.