Online market Kapicin.com 750 bin TL yatırım ile sektöre hızlı bir giriş yaptı

Online market Kapicin.com 750 bin TL yatırım ile sektöre hızlı bir giriş yaptı

Hızla büyüyen e-ticaret ile beraber market alışverişlerinin internet üzerinden yapılamaya başlandığı bir döneme giriyoruz. Özellikle yeni girişimcilerin dikkatini çeken bu kategoride yer alan şirketlerden biri de Kapicin.com oldu.

Geçen sene Haziran ayında Muhammet Özşahin tarafından kurulan Kapicin.com, hızlı tüketim ürünleri ve paketlenmiş market ürünleri satışını gerçekleştiriyor. Gıda, içecek, bebek, temizlik ve kişisel bakım ürünleri bulunan sitenin, Türkiye geneline satış yaptığını başlayalım.

Kapicin.com her ne kadar geçen Haziran ayında kurulsa da, sitenin tam anlamıyla hayata geçmesi aldığı yatırımla Şubat ayını bulmuş. Muhammet Özşahin'den aldığımız bilgilere göre Aralık ayında CMS Canmar Süpermarketleri LTD ŞTİ tarafından yatırım alan girişim, yayın hayatına Şubat 2013 yılında başlamış. Yatırım miktarının ise yüzde 50 hisse karşılığında 750 bin TL olduğunu belirtelim.

kapicin-ana-sayfa

5 bin farklı ürün bulunuyor

Şu anda sitede 5 farklı kategoride 5 bin farklı ürün çeşidi bulunuyor. Aldığı yatırımında etkisiyle 2 bin m2 depoya sahip olan Kapicin.com'un paylaşılan bilgilere göre detaylı kategori yönetimi ile beraber stoklu olarak çalışıyor.

Gelelim işin rekabet boyutuna. Bilindiği üzere büyük şirketler başta olmak üzere online market satışı yapan birçok şirket bulunuyor. Kapicin.com, gördüğümüz kadarıyla söz konusu şirketlerle fiyat ile rekabet etmek istiyor. Sitedeki ürünlerin yerel ve ulusal mağazalara kıyasla yüzde 15-20 arası indirimli olarak kullanıcılara sunulduğu paylaşılan bilgiler arasında.

Kapicin.com'dan verilen siparişler 24 saat içinde kargo verildiğini belirtelim. Türkiye'nin her şehrine gönderilebilen kargolardan 100 TL üzerine ücretin alınmaması dikkatimizi çeken detaylar arasında.

Online market kategorisine yapılan girişimlerde özellikle lojistiğin ve doğru depo yönetiminin önem kazandığını düşünüyoruz. Kapicin.com, lojistik ve depo yönetimini işin başında aldığı yatırımla üstesinden gelmiş görünüyor. Site kullanımının artmasıyla bu alanlara yapılacak doğru harcamalar Kapicin.com'un gelecekte başarıyı yakalamasına yardımcı olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.