Yeni Fikirler Yeni İşler yarışmasına başvurular bu Cuma sona eriyor

Türkiye'nin yetenekli girişimci adaylarını arayan yarışmalarından Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması için başvurular bu hafta sona eriyor.
Yeni Fikirler Yeni İşler yarışmasına başvurular bu Cuma sona eriyor

yeni fikirler yeni isler yarisma odtu teknokentTürkiye'nin yetenekli girişimci adaylarını arayan yarışmalarından Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması için başvurular bu hafta sona eriyor. Hala YFYİ'den haberi olmayanlar ve başvuru yapmayı erteleyenler için kısa bir hatırlatma yapmanın tam zamanı.

Girişimcileri sadece nakit yardımıyla değil ofis alanı, eğitim vb. desteklerle cesaretlendiren bir kuluçka merkezi altyapısına sahip olan YFYİ tüm Türkiye'den lisans, yüksek lisans veya doktora mezunu veya bu seviyede eğitimine devam eden adayların başvurularını bekliyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Teknokent tarafından 9. yıldır düzenlenen, yenilikçi ve özellikle teknoloji tabanlı iş fikirlerini gerçeğe dönüştürecek girişimcileri arayan programın bu yılki nakit ödül tutarı toplam 400 bin TL ve ödüller aşağıdaki şekilde sınıflandırılıyor.

  • Elginkan Vakfı Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • Savunma Sanayii Müsteşarlığı Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • Turkcell Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • OSTİM Özel Ödülü: 25.000 TL
  • Denizbank Özel Ödülü: 25.000 TL
  • ASELSAN Özel Ödülü: 25.000 TL
  • Çalık Yedaş Özel Ödülü: 25.000 TL

1.1 milyon TL'lik ek destek

Yeni Fikirler Yeni İşler ekibi bu değerli nakit ödüllerin yanında sağlanacak desteklerin nakit değerinin ise 1.1 Milyon TL olduğunu paylaşıyor ve bu 19 Nisan 2013 tarihine kadar (bu cuma son) şu sayfadan sisteme kayıt olup başvuru yapmanızı bekliyor.

Biz de Webrazzi olarak YFYİ destekçileri arasındayız ve parlak fikirleri tüm Türkiye ile paylaşmayı merakla bekliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.