Dijital Pazarlama Akademi'ye başvurmak için son 3 gün

Dijital Pazarlama Akademi'ye başvurmak için son 3 gün

Daha önce sizlere başvurularının başladığını duyurduğumuz Dijital Pazarlama Akademi'ye başvuru aşamasında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor.

Webrazzi’nin medya sponsoru olduğu Dijital Pazarlama Akademi’ye başvurular, 4 Nisan tarihine kadar devam edecek. Başvurular sonrasında akademiye katılma hakkı kazanan katılımcılar, 50 saatin üzerinde eğitimin gerçekleşeği akademide, eğitimlerin yanı sıra atöyle ve vaka çalışmaları, şirket gezileri, networking toplantıları gibi aktiviteler de gerçekleştirme fırsatı bulacak.

Dijital Pazarlama Akademi 13 Nisan 2013 tarihinde başlayacak. Akademide katılımcılar, Türkiye’nin önemli akademisyen ve dijital pazarlama uzmanları eşliğinde hazırlanmış bir paket program kapsamında dijital pazarlamanın inceliklerini öğrenecekler. Bu arada etkinlik programının da kesinliğe kavuşmuş olduğunu ve akademiye yeni konuşmacılar eklendiğini de belirtelim. Konuşmacılar arasında Ahmet KırtokAli Rıza Babaoğlan (LinkedIn), Bengi Kepkep (Garanti Ödeme Sistemleri), Didem Namver (Pegasus), Sertan Eratay (Turkcell), Mert Canlı (Facebook), Alemşah Öztürk ve Prof. İbrahim Kırcova gibi isimler de yer alıyor.

Sponsorları arasında Webrazzi ile birlikte İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kariyer.net, BannerOfisi, ReklamStore ve Turkcell gibi kurumların da yer aldığı Dijital Pazarlama Akademisi, tüm programa katılmaya hak kazanacak 45 kişilik kontenjanın yanında, misafir katılımcıları da kabul edecek.

Dijital Pazarlama Akademi ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve başvurularınız için web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.